Teşekkürler... Allaha çok şükür bi sabıkamız filan yok şimdilik :)
Printable View
ne 15 ytl si. direk emniyete veriyorsun 35 ytl yi. ankarada 1 gün bekliyorsunuz ama istanbulu bilemem. bu arada eski ehliyet numaranızı kaydedin cebinize falan yoksa bir çevirme olur falan derdinizi anlatana kadar akla karayı seçersiniz. bu arada nüfus cüzdanınızın fotokopisini verdiğinizde ve yeni ehliyetinizi almaya gittiğinizde sizden nüfus cüzdanının aslını istiyorlar aklınızda olsun.
bende çevrildimgeçen ay tc kmilik nosu gibi bişey söyledi ne alaka olduğunuda anlamadım yenilemen gerek dedi
Konuyu hortlatalım.
Ehliyeti değiştirmek için belli bir süre var mı? 1992'de aldığım ehliyeti kullanıyorum hala. Yıpranma vs yok. Gayet iyi baktım kendisine, evladım gibi. Kanunen değiştirmek için belli bir süre var mı bilmiyorum. Internetten araştırdım, bir şey bulamadım. Tanıdıklara sordum. Bazısı yok diyor, bazısı 10 yıl diyor, kimi de 5 yıl diyor.
Bayram öncesi Ankara'dan İstanbul'a giderken polis çevirdi, genel kontrol için. Ehliyete, ruhsata baktılar, "İyi yolculuklar" diyip yolladılar.
Doğrusunu bilen var mı?
Güzel hort olmuş :D:D:D
Ben,m ehliyet yok 5 senedir :p
Ne lazım bilen var mı ?
Nerden alıcaz bide ? Hala eskisi gibi aldığın şubeye mi gidiyorsun ?
benimde kayboldu gezi parkında hemde 1.5aydır çıkartcamda :D
ondan once gittim bi karakola ne lazım dedim ilan ıvır zıvır vs gerek varmı?
hiç bişey yok ehliyetini ilk aldğın yerden netten randevu alıp(başka subeyde olurda aldıgın subeye fakslar cekilcek belgeler istencek vs vs bitmez o iş dedi polis:D )
ehliyeti kaybettim/yok her neyse diyip alınıyor ancak sıkıntı randevuda :D
bide memur istersen bekle nasısa su kanun girer 2 kere para vermessin dedi :D
valla benim ehliyetim var, hem de 21 yıllık :) üstündeki foto 19 yaşındaki halim gerçi ama hala benziyor bana :D
neticede kanunda, ehliyet şu kadar yılda bir değişir gibi bir madde var mı?
misal nüfus kağıdı her 10 yılda bir değiştirilmek zorunda. aynen bunun gibi bir zorunluluk var mı, onu merak ediyorum.
yoksa, kaybedince yapılacak şey belli. ankara için: Ankara - ONLINE TRAFIK RANDEVU
Şirketteki abilerimizin durumu benden de kötüymüş. Seksenlerden kalma ehliyetlerini kullanıyorlar hala :D
Netice itibarı ile bununla ilgili bir kanun bulamadık. Çipli ehliyetler çıkınca değiştireceğiz artık.