Evet teyp çıkıyor onda bi sorun yok :) Hatta zamanında çıkarıp bakmıştım meraktan :)
Ama şöyle birşey var..Bende öndeki ışıkları vs'yi ordan kontrol ediyosun..Yani teybi değiştirirsem ordaki kontrolleri kaybedicem. :)
Printable View
Fotoğraflarını çektiğim bir c4vts de double din vardı.
Orjinal teybide kolçağın içine koymuşlardı cuk oturmuş o şekil deneyebilirsin.
Buda konsolun fotosu baya bir aydınlattım belli olsun diye.
http://i44.tinypic.com/2hi9h7l.jpg
Ya yukardaki göstergenin ışık ayarı ışıkları açıp kapama vs vs :D Abidik gubidik işler anlayacağın :D
Vaouw..Özgür bu çok iyiymiş ya..Yalnız bende kolçakta yok önce kolçak almam lazım:) O alınır da..Evet böyle yapabilirim..Orjinal teybi atarım kolçağın içine..Aldığım teybide oraya yerleştiririm.
Ellerine sağlık özgür teşekkür ederim.
Orjinal teybi torpidoya koyabiliyorsun(En azından 207de olabiliyor). Benim araçta da aynı saçmalık var. Birebir aynı gösterge ve klima kontrol takımı kullanılıyor.
Herkesten özür dileyerek konuyu hortlatıyorum ama konu dururken yeni konu açmamam gerektıgını dusundum... Neyse ben sorum bu fm trasnmitterlar arabanın sigortasına yada hoparlöre zarar verirmi? Teknosada görevli sigortaları yakıyor gibisinden laf etti o yuzden almaktan vazgectım ama bir zararı yoksa alıyım orj. bozmiyim diyorum. Yorumlarınızı bekliyorum :)
içinde kendi sigortası var bir sorun olursa o atar.. Sorun olacağını zannetmiyorum
Güncel..... :)
lise zamanlarında almıştım fm transmitter piranha marka çin malı.
İşyerimizin olduğu yerde beylikdüzünde 97.70 ve 95.30 frekansları boş ses kalitesi tatmin edici.Ama eve yaklaşınca mübarek boş kanal yok. :D
teknik olarak aux girişi olan bir cihazın bu girişine usb bağlanamaz
usb veri yoludur , yani çift taraflı müdahaleye izin verir , ama aux girişi sadece dış kaynaktan ses dosyalarını araç hoparlörlerine aktarmaya yarar
yani aux'tan bağlayacağınız dış aletin kendi kendine çalma özelliği olmalı
aux girişini kabin içinde bir yere alıp mp3 player bağlayabilirsiniz
ama usb girişi olmayan bir ana üniteye usb bellek okutup yönetemezsiniz
tam olarak anlatamamış olabilirim ama konu özetle bu minvaldedir
:)
anaaa :D:D hort konuymuş ya :D hiç bakmadan daldım :D:D:D
Aux olayı çok açıklayıcı olmuş aradığım cevaptı...
Bu fm transmitterlar da cakmaklığa takılmıyor muydu ? Benim bildiğim öyle.
aux girişi veri işleme yapamaz
sadece dış kaynakta halihazırda üretilen sesleri araç hoparlörlerine iletir
usb girişleri ise veri işleme yaparlar , dolayısı ile usb flash diskleri okuyabilirler
yani usb ve aux girişleri arasında hiçbir benzerlik yoktur
aux girişine kendi kendine ses üretebilen cihazlar bağlanır , mp3 player'lar walkmen'ler radyolar gibi...
oysa usb girişine herhangi bir usb veri deposu , flash bellek , harici hard disk vs. takılabilir
:)
http://cdn.positive.com.tr/mormani/_...ransmitter.jpg
Tam olarak bu aleti sormustum :)