Jacob'ı kıytırık bir Ben öldürdü başka da bir şey demiyorum ya...
Yeni sezon ne zaman gelecek bilen var mı?
Printable View
Jacob'ı kıytırık bir Ben öldürdü başka da bir şey demiyorum ya...
Yeni sezon ne zaman gelecek bilen var mı?
Johnun bedenine kim girdi girmediyse tabutta ölü olan kim:) Üranyumun başıda taşla eziliyormuş....Seneye çok var offff
dikkat spoiler içerir -------------------
--------------o-----------------------
şimdi finalin başında bundan önceki onca sezon ve once bölümde tırnağındaki kiri bile göremediğimiz jacob feci şekilde korece konuşan vay efendim milleti taksilerin içinde bekleyen aşmış bir kişilik ama denildiği gibi sümüklü Benjamin in göz göre göre sapladığı 2 bıçak darbesiyle knock-out oldu. ha birde john locke yada bolumun başında "bir gün seni öldüreceğimi biliyorsun " diyen adamın john locke kılığına girmiş halinin siee diyerek vurduğu bir tepik ile yandı bitti kül oldu. yuh böylemi olacaktı.
şimdi bu seni öldüreceğim canım kardeşim diyen adam john locke ın kılığına girdiğine göre (ki heroes da shape shifter diye geçiyor bu özellik direk kolpa olmuş) michael da o canavarda o.. da niye öldürmeye çalışıyor jacob u. zoru ne bu delikanlının. jacob da bi nane yemiş belli ki öyle görünüyordu. yok gemi gelir ortalığın damına kor gider gibilerinden tecrübe dolu cümleler sarfediyordu.
ama öyle görünüyor ki bu arkadaş katili eleman bu jacob a bir şekilde muhtaç ki öldüremiyor. yada öldürmüyor. ama bütün bunların nedeni jacob un çok güzel halı dokuması olamaz bence :)
-----------------------------o-------------------------------------
spoiler bitti kat iptal düz boruyla yola devam.
Lost.S05.A.Journey.In.Time.Recap.Special
Şöyle bir bölüm varmış sanırım haberi olan izleyen varmı ?
jacob önceki bölümlerde locke'a shepardın babası olarak görünmüştü, yani bu sarışın eleman locke'a shepardın babası kılığında mı göründü yoksa shepardın babası kılığında ki adam şimdi lockenın kılığına girip jacobu öldüren adam mı
shepar da ayrı bı uyuz mıymıy sureklı altını ıslatmıs yada altına kaçırmış gibi bir yüz ifadesi :)
kate yengemisi de elden geçirmeyen kalmadı ne var bu hatunda sankı ıssız adaya dustunde :) baska hatun yok
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=16166396 baya inanmis kafa yormus arkadas baya da mantikli yazmis cizmis :)
bu sezon 13. bolumle 14 arasinda bi ozet vardi o olabilir bu
tamam tamam direk tahminim üzerine sanırım ki ortada artık kesinlikle bir shape shifter olayı var. yani bizim jacob paşamızı öldüreceğini söyleyen adam kılıktan kılığa giriyor. ki sanırım black smoke bile olabiliyor. böyle ayar vermeler tırsıtmacalar falan işte. ama bu loophole dediği şey bir kaçış noktası belli ki ve jacob bunu sanki bi şekilde esir tutuyor. ama bu kaçış noktasını kapatmak için jacob hepsini adaya geri getirdi ve o deliği patlattıkları hidrojen bombası ile sonsuza dek tarihe mi gömdü acaba??
tek bir şey var ki bölümün sonunda o heykelden geriye sadece bir ayak kalmış demekki cidden gelip tarumar etmişler adayı. fakat jacob niye hep oranın içinde kalmış ?
ve son aklıma takılan ise tam john locke un tepiği ile yanmadan önce "geliyorlar" demişti. ama kim geliyor ? zebanilerin gelişini görmeye başladı ölürken diyeceğimde neyse :)
John Lockeun yerine giren kişinin son bölümde Jacob ile sahilde oturan ve fırsatını bulduğumda seni öldürücem diyen beyaz saçlı kişinin olduğunu düşünüyorum :beuj: