Geç başlamasının sebebi, dizinin 40 dakika olmasından ötürü. Yani onlar 40 dakikadan fazla olması istemişler ama kabul edilmemiş ve mahkemelik olup protesto etmişler diye bir söyleti vardı...
Printable View
Geç başlamasının sebebi, dizinin 40 dakika olmasından ötürü. Yani onlar 40 dakikadan fazla olması istemişler ama kabul edilmemiş ve mahkemelik olup protesto etmişler diye bir söyleti vardı...
oh be beklemekten gına geldi artık hep tekrar tekrar neraye kadar:D
Yaza doğru izlerim.. Tek tek izlemeyi sevmiyorum, biriktirip öyle izliyorum..
Lost sıkdı bence şuan Heros ve Prison Break :D izliyorum ikiside güzel izlemiyenlere tavsiye ederim.
o problem ilk zamanlar bizdede oldu :D:D:D nereye baksak Tesaduflerı kaderımız gıbı gormeye basladık :D:D hemen abı kesın lost gıbı bıseyın ıcındeyız bız dıyoduk :D:D O baslangıc muzıgı ve lost yazısının sıyah zemınde kayarak ekrana gelmesı fena bı kabus olmustu bızde:D:D
ilk bi arkadaşımdan almıştım ilk 2 sezon bölümlerini
uyarmıştı beni bağımlılık yapar diye
tabi tabi canım diye geçiştirdim :D
ama uyarısı doğru çıktı işsiz olduğum zamanlarda gece sabah 6-7 ye kadar 5 bölüm izleyip uyuyup uyanıp 6-7 bölüm daha izliyodum ve bi çok kere rüyama girdi :hahaha:
bu arada en çok merak ettiğim şey prof. faraday in durumu
adadan gemiye gidiyolardı
ada kayboldu gemi patladı
okyanusun ortasında ufacık zodiak botla g.t gibi kaldılar :D:D:D
Sonunda yaw bu kadar ara olmuyo walla ...
Merakla bekliyoruz :)
22-jan-2009 / 04:00 / lost 05x00 destiny calls
22-jan-2009 / 04:00 / lost 05x01 because you left
22-jan-2009 / 04:00 / lost 05x02 the lie
o ye 3bölüm birden
bu kadar ara sonrasında birden fazla bölüm güzel oluyor.
24'de 2sene aradan sonra 4bölüm ile başladı yeni sezona.
promoları izleyin efem.. ordöv tabağı misali iyi gidiyor..
linki varsa izleyelim walla
peşembeyi bekleyemicem izlemek için :D
Baya bi bakındım ama bütün hepsi aynı :D bundaki şarkı güzel ama :D
Lost askerde sarmıştı ama iyi vakit geçiyodu. Heroes daha çekiçi geldii
link bulan buraya atsında izleyek artık bitsinde rahat edelim. iyice dağıttılar umarım toplarlar.
kendime arsiv yapmak icin http://www.oliv3r.net/ sitesinden cekiyordum bazen ayni aksam bazende ertesi gun farkli bi cok linkten uploadlar oluyordu , hatta HD cekimler bile var . sezon bitince siteyede bakmadim uzun sure . forum ve uyelik tarzi bi sisteme gecmisler . oldum bakalim anlariz ilk bolumden sonra calisiyorsa cekmek isteyenler ordan ceksin .
Saolasın Mustafa :)