ekledim bakalım torrente
yarın izlerim artık
Printable View
ekledim bakalım torrente
yarın izlerim artık
şimdi Ada bizim takımı ucaktan ışınlıyarak aldı .. ama Ben i bıraktı ilginç ...
@ spoiler
locke da dirildi .. bakalım ben onu görünce ne olucak ? yada locke ona ne yapıcak
adaya geri dönenler eskilerle buluşnca neler olucak ... Hadi geri dönmeleri gerekiyordu döndüler ee şimdi ne olcak savaş söylentileri var ... yeni düşenlerle bizim eski grup mu kapışcak ?
hadi bakalım gelde bekle 1 hafta daha :)
oha süper 7 yi de izlemedim daha:D
bu ben de ilk john u tabanca ile wurdu ölmedi ...
kablo ile bogdu gene öldüremedi ...
bi beceremiyor öldürmeyi :P
8.bolumu bekliyoruz heyecanla :D ya kate kimden hoslanıo bunu bi cozemedim bionla bi bunla
sawyer 8 in promosunda '3 sene birini unutmaya yetmez mi' gibisinden bisi soledi bence kate bu bolum ayari aliyo cok agir :D
ne zaman boğdu ya ben locke u ? ben hatırlamıyorum
ne biçim izliom ya :D:D
torrente düştüğü anda indirip pür dikkat izliyorum, 5. sezonda bayarlar dedim fakat en güzel sezonlarından birini yaşatıyo bizlere :)
8. bölüm nerde beyler... :D hadi bu akşam seyredelim şunu...
canlidizi ya da diziport gibi sitelerin amerikan olani var mi bilen var mi? bu sabaha karsi izlerdik ole bisi olsa :)
yine bitişinde küfür ettiren bir sahne oldu , bu diiziyi seviyorum ben ya :)
buyrun link :
http://www.diziport.com/Lost_5_sezon-izle/8_bolum/#
3 sene yeterli mi ?
-kesinlikle yeterli
gördük...
la fleur :D
hocam bunlar şimdi 1940da lar değil mi?
peki jon ve ben hangi zamanda düştülerde jack ile ayrı kaldılar.
çünkü jack kate ve hugo bir arada indiler ama joen ve ben yoklardı. onları en son uçak adaya düştükten sonra hastahanede beni sedyede yatarken görmüştü. ve aynı zamanda sait nerede lan :D
ve ve aynı zamanda joen adada eski zamanda iken bunlar benim adamlarım diye vurmamıştı. peki şimdi sawyerda başta joen da başta... :D
ve ve ve aynı zamanda bu recard saçma salak bir hal aldı. 1940da bunlarla karşılaştı ise normal zamanda düşeceklerini falan biliyordu ve hepsinide tanıyordu peki onca zaman neden ayak yaptı bunlara :D
hala birinci sezondaki olaylarla bağlantıları var...