Arkadaşlar arabaya kettle alıcam kararsız kaldım hb den bakıyorum bir sürü kettle var bunlardan hangisi iyidir yada alternatif bir marka varmı bildiğiniz.
Arkadaşlar arabaya kettle alıcam kararsız kaldım hb den bakıyorum bir sürü kettle var bunlardan hangisi iyidir yada alternatif bir marka varmı bildiğiniz.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Aynen kusura bakmayın işde yazmadan öncede doğru yazıyım diye birde google amcadan check yapdım düzeltmeyince doğrudur dedim![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Dandik plastik olanları sakat su kaynayınca plastik kokusu tadı geliyor suda, ben daha iyisine hiç rastlamadım, konuyu takip ediyorum.![]()
keyfine düşkünsün baya abielektrik olayını nasıl çözeceksiniz peki?
içi telli ve dışı plastik olmasa iyi olur
ModaCar 12 Volt Su Isıtıcı Kettle Kahve,Çay Filtreli,Bardaklı 43a008 Fiyatı - En Ucuz Oto Su Isıtıcı Satış Fiyatları
Güzele benziyor
Daha güzelleri varmış; http://www.arabaaksesuar.com/oto-su-...i-kat1407.html
zaten araba için yani arabaya göre yapılanını arıyorum yani arabaya uydurma gibi bir sıkıntım yok çakmak girişine takıcam yada bagajdada çakmak girişi var orayada takabilirim..
torpidoya mini bir açık büfe tarzı bir şey yapıcam ufak bir kutunun içinde üçü bir aradalar cappicinolar kahve çaylar hazır çorba v.b ...
uzun zamandır kafamdada bunların en iyisi hangisi onda tereddütdeyim iki kere aynı malı almak istemiyorum.. hb deki yorumları okuyunca çoğundanda soğudum..
arkadaşın dediği gibi birinden plastik kokusu geliyormuş birinin içindeki resistanslar çok kalitesizmiş hemen paslanıyormuş suda pas tadı oluyormuş bazılarınında kablosu aşırı ısınıyormuş yani sanırım elektrik tertibatı dandik sakat ilerde sıkıntı verebilir..
Araciniz nedir ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
e90 nada kullanıcam 3.20d sonatayada kullanıcam 2.0 crdi.. seyyar zaten..
güncel çekelim kullanıp ta fikir verebilecek arkadaşlardan yorum bekliyorum![]()
Instagram: rcpyldz34 - otomobilya
Bu tarz işleri sürekli yapıyorum eğer yol kenarında durup içeceksem evde hanıma termosa koyduruyorum yaklaşık 8-9 saat sıcak tutuyor en azından hala içilebilir kalıyor 9 saat sonunda. Yok ben keyif yapıcam derseniz bir tane çaydanlık kenarda hemen 3 tane dal ağaç çakmak mis gibi![]()
Metal termos +1
metal termos öneririm onun yerine decatlonda quecha diye bi firmanın var 60-70 tl olan modeli var 5-6 saat ciddi sıcak yapıyor. yada sturbucks ın 89 tl olan modeli çok başarılılar .. kullanmadan önce içine kaynar su koyup beklettiğiniz zaman iyice özelliği başlıyor. sonradan suyu döküp içiçeğinizi koyduğunuzda üzerinde yazan saatleri yakalıyor.
Bence kettle yerine termos daha iyi.
SM PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)