Bu hafta evleneyim bende premium bi sýfýr araba çekicem altýma þaným yürüsün hýammýna. Bassat, beþyirmi veya E180 düþünüyorum.
Printable View
Bu hafta evleneyim bende premium bi sýfýr araba çekicem altýma þaným yürüsün hýammýna. Bassat, beþyirmi veya E180 düþünüyorum.
Bu dolar kolay kolay düþmez, piyasada eli yüzü düzgün 15-16 model boyasýz arabalarý alýp kýyýya köþeye atmak lazým sýfýr astra 1.4 baþlangýç fiyatýna baktým az önce elim kolum titredi, 2012 yýlýnda 43k TL ye otomatik astra aldým ben :/:/:/
https://www.opel.com.tr/content/dam/...03-09-2018.pdf corsa bile nerelere uçmuþ
109k yeni megane var
reno daha zam yapmamýþ galiba
https://www.cdn.renault.com/content/...0180904-V2.pdf
Stoktakini kaça satarlar bilmem ama. Ýþe yarar versiyonun baþlangýç fiyatý bu.
http://fs1.directupload.net/images/180905/eyd6cden.jpg
Rakamlar þaka gibi.
https://i.hizliresim.com/ODb8p4.jpg
BMW 7 serisi 3.000.000 tl etiket koymuþ borusan nasýl satýyorlar bu ortamda akýl almýyor
Engelli plakasýyla araç satýn alacaðýz. Vw ile görüþtük ellerinde 4 araç kalmýþ Siyah ve beyaz. Tüm araçlarýn içi siyah. Eðer cuma gününe kadar almazsak, Trendline Passat bile alamýyoruz. (200.000 TL) limitine takýlýp. Cuma gününe kadar alabilirsek Comfortline Tavanlý Dsg 210.000 TL'den alabileceðiz. Çalýþanlar da çok rahat. Satýlýyor zaten ne olursa olsun satýlýyor diyorlar. Resmen büyük bir þakanýn içersindeyiz.
7.60 modeli araç
Maral Bezircioğlu | Partner (@kwmaral) • Instagram photos and videos profildeki hikayeye bakarsanýz görürsünüz
bide 2017 model :D sýfýr bile degil
Sorry, you have been blocked
Arabayý felan boþverin tuvalet kagýdý olmuþ 50 lira..
Bitti lale devri, biti kanlananýn mezar vade araba alýp egosuna 31 çektirmesi sona erdi hepsi bu... Haddini bilmezsen elin oglun böyle bildirir, donu götünden alýnan çakal esnaf gibiyiz resmen.
Sıfır araçlara hiç bir zam yok. Bu yanlıştan bir kere vazgeçin. Hiç bir bayi/firma ürünlerine "zam" yapmıyor. "kazançları" artmıyor. Ekonomiyi bozmaya çalışan "dış güçler" biraz salak herhalde, euro bazında birim ürün başına kazancı değişmez iken, ithalat oranları azalmasına rağmen inatla ekonomiyi bozmaya çalışıyor.
Hepimizin aşina olduğu bir fotoğraf vardır, twitter/instagramda dolaşıyor. 2012 VW Araçların fiyat listesi.
Gelin bakalım hep beraber.
2012 Yılı VW Araçlarının fiyat listesi.
2012- Euro Kuru 2.24 VW Polo 13,090€ (29,300 TL)
2018- Euro Kuru 7,71 VW Polo 13,307€ (102,600 TL)
Yanı, kenara köşeye araba atayım, bekleteyim, 2-3 seneye büyük karlar ile satarım diyen arkadaşlar varsa. Dövize geçiş yapsınlar o para ile, zarar etmezler. Olası masraflarını da sıfıra indiriler. (Kasko, Sigorta, MTV Vb.) Sıfır arabaların fiyatları asla değişmez(ÖTV Vb. vergi zamları gelmedikçe) ithal edilen ülkelerin yaklaşık enflasyon verileri %0,5- 0,3 arasında olduğundan sıfır araç fiyatlarını değiştiremezsiniz.
Şu an yaşadığım ülkede, oturduğum evin kirası 12 yıldır değişmiyormuş, ben de kiralarken uzun süreli kontrat yapalım, bir sonraki sene artış olmasın diye uğraşıyorum. Ev sahibi bana, "Ne gerek var kontratın süresine, oturmak istediğin sürece ev senin, kira sabit zaten dedi." Ben şok oldum direk ne diyeyim.
Biz daha çok tuvalete bile arabayla gidelim, toplu taşımayı, bisikleti vb. dışa bağımlı olduğumuz ürünlerde tasarruf önlemlerini küçümseyelim, uygulamayalım. Tarım politikalarımızı değiştirmeyelim. Dünyada tekel olduğumuz, fiyatını kendimiz belirleyebileceğimiz fındıkta bile, fiyatı ferroro belirlesin. Okumuş, aydın kesimimiz bile "Araç Zammı, Otomotiv Zammı vb." zam olmayan şeyleri konuşssun.
Ülkede hiç bir şeye zam yok arkadaşlar, TL'nin değer kaybetmesi var, paramızın değersizleşmesi var. İthal ürünlerin, ithalat fiyatlarına çekilmesi var. Biz ekmeği TL ile alıyoruz diyen insanların anlamak istemediği kısım burası sanırım.
Son notum da, itibardan tasarruf olmaz diyenlere ithafen, evimin hemen yanında bulunduğum ülkenin kültür bakanlığı var, bakanın bindiği araba, B5 Kasa Passat. Enflasyon %0,3, Reel İşsizlik %0,9 (Çoğusu alkolik ve/veya kişisel sebepten çalışmıyor. iş olmadığından değil.) Bu değerler bence en büyük itibar.
Sýfýr araçlara hiç bir zam yok. Bu yanlýþtan bir kere vazgeçin. Hiç bir bayi/firma ürünlerine "zam" yapmýyor. "kazançlarý" artmýyor. Ekonomiyi bozmaya çalýþan "dýþ güçler" biraz salak herhalde, euro bazýnda birim ürün baþýna kazancý deðiþmez iken, ithalat oranlarý azalmasýna raðmen inatla ekonomiyi bozmaya çalýþýyor.
Hepimizin aþina olduðu bir fotoðraf vardýr, twitter/instagramda dolaþýyor. 2012 VW Araçlarýn fiyat listesi.
Gelin bakalým hep beraber.
2012 Yýlý VW Araçlarýnýn fiyat listesi.
2012- Euro Kuru 2.24 VW Polo 13,090€ (29,300 TL)
2018- Euro Kuru 7,71 VW Polo 13,307€ (102,600 TL)
Yaný, kenara köþeye araba atayým, bekleteyim, 2-3 seneye büyük karlar ile satarým diyen arkadaþlar varsa. Dövize geçiþ yapsýnlar o para ile, zarar etmezler. Olasý masraflarýný da sýfýra indiriler. (Kasko, Sigorta, MTV Vb.) Sýfýr arabalarýn fiyatlarý asla deðiþmez(ÖTV Vb. vergi zamlarý gelmedikçe) ithal edilen ülkelerin yaklaþýk enflasyon verileri %0,5- 0,3 arasýnda olduðundan sýfýr araç fiyatlarýný deðiþtiremezsiniz.
Þu an yaþadýðým ülkede, oturduðum evin kirasý 12 yýldýr deðiþmiyormuþ, ben de kiralarken uzun süreli kontrat yapalým, bir sonraki sene artýþ olmasýn diye uðraþýyorum. Ev sahibi bana, "Ne gerek var kontratýn süresine, oturmak istediðin sürece ev senin, kira sabit zaten dedi." Ben þok oldum direk ne diyeyim.
Biz daha çok tuvalete bile arabayla gidelim, toplu taþýmayý, bisikleti vb. dýþa baðýmlý olduðumuz ürünlerde tasarruf önlemlerini küçümseyelim, uygulamayalým. Tarým politikalarýmýzý deðiþtirmeyelim. Dünyada tekel olduðumuz, fiyatýný kendimiz belirleyebileceðimiz fýndýkta bile, fiyatý ferroro belirlesin. Okumuþ, aydýn kesimimiz bile "Araç Zammý, Otomotiv Zammý vb." zam olmayan þeyleri konuþssun.
Ülkede hiç bir þeye zam yok arkadaþlar, TL'nin deðer kaybetmesi var, paramýzýn deðersizleþmesi var. Ýthal ürünlerin, ithalat fiyatlarýna çekilmesi var. Biz ekmeði TL ile alýyoruz diyen insanlarýn anlamak istemediði kýsým burasý sanýrým.
Son notum da, itibardan tasarruf olmaz diyenlere ithafen, evimin hemen yanýnda bulunduðum ülkenin kültür bakanlýðý var, bakanýn bindiði araba, B5 Kasa Passat. Enflasyon %0,3, Reel Ýþsizlik %0,9 (Çoðusu alkolik ve/veya kiþisel sebepten çalýþmýyor. iþ olmadýðýndan deðil.) Bu deðerler bence en büyük itibar.