16 senede tüketim manyağı olduk
Printable View
16 senede tüketim manyağı olduk
Ben benim arabayı nisanda aldım, çok düşük km de hatasız 55k tl ye aldım, iyi ki almışım şuan sıfırı 120k tl olmuş.
En iyi araba annemin arabası şuan :D
kendi arabamızı alamıcaz gibi
136500 e aldıgım araba 154 olmus, az zam yemıs yıne cıvıc
Liste fiyatlarından iyi indirim yapılıyo ama nereye kadar görücez.
Elimizdekilere sahip çıkalım.
bendede 97 honda cıvıc otomatık hatcback var 141 bınde orjınal satıp daha ıyı bısey alıyım dıyodum satmamak en ıyısı bu gıdısle elımızdekındende olucaz
Sabredin, yerli otomobil için düğmeye basıldı.
elimizdeki araçların kıymetlerini bilelim. Yağlarını, sularını eksik etmeyelim :)
Dün Ankara Doğuş Oto'daydım. Ne Vw'de ne Seat'te ne Audi'de ne de Porsche'de showroomda gösterilecek araç resmen kalmamış.. Hepsinin üzerinde satıldı ibareleri var.. Gözümüzün önünde bir adet Panamera için sözleşme imzalandı, Audi'de de A8 L 50 yine satıldı ibaresiyle showroomda idi 1.555 milyon liradan..
Anlatmak istediğim zamlar bizim halka zamcık gibi geliyo bence :D
Yine düşünen olursa dün dikkatimi çekti: 17 km'de plaka takıldığı için 2.el katında olan 1.4 TSi Trendline manuel cam tavanlı bir Passat var 2018.. Sıfırı showroomda 162 lira 4.380 küsür lira da cam tavan parası.. Araç 136 lira sağ ön çamurluğunda fabrikadan vernik hatası varmış onun dışında sıkıntısı yok fırsat aracı..
Ben bu zamlardan sonra artık arabama binerim dedim lpg fiyatlarını araştırdım
brc-prins tech-atiker gold 1900 den 2800 e cıkmış
prinsin kalitelisi 8100 olmuş
3300 e konuştuğum landi renzo 6100 olmuş
1,5 ayda bu kadar zam !
satışlar devam eder.bizim millet sever abi para yok piyasa kötü ekonomik kriz var diyip, krediyle kapısının önüne sıfır araba çeker.
Kutuyu boşalttık abi :) Cerato prestige 2018 model gelen tek donanım ve en üst paket sunroof koltuk ısıtma ön arka park sensörü filan olan paket.
Rio 2018 cool at 74 araba hurda indirimi filan 70 ya olur ya olmaz abi.
Araba almasanız da gelin abi ciğerle kurtulamazsınız rakı şart.
yanıldığınız nokta şu: her şey hemen olsun istiyorsunuz
kriz nasıl 3 günde olmadıysa etkileri ve halkın hissetmesi de zaman alacaktır
"bodrum hala full, arablar hala satılıyor, alaçatıda boş oda yok" tespitleri krizin henüz hissedilmediğindendir
krizin hissedilmesi de zaman alacak, kaldı ki alt sınıftan üst sınıfa doğru bir hissediş olacak
zengin hala audi a8 l alabiliyorken fakir şu an domatesi taneyle alıyor
Küba gibi olucaz artık eskileri allayıp pullayıp bineriz. Belki o zaman boya takıntısı kalmaz millete diyeceğim de, bu sefer sadece 1 kere komple boya görmüş muhabbeti çıkar :)
Her türlü japon ile newish koreliler altın gibi olur artık sorunsuz imajlarından dolayı
Gerçi ies olmuş 40 lira, o da ayrı konu.
169 bin liraya dizel otomatik polo alana üstün hizmet madalyası verilmesi lazım, resmen devlete de 3 araba hediye etmiş oluyor :)
Dolar/Euro kadar olmasa da kendisinden bir tane daha almış xd
https://i.hizliresim.com/2aWvX0.png
1 ay önce F30 318i Luxury 258bindi, 278bin oldu an itibariyle.
2.ellere pek yansımadı daha, varsa niyetiniz kaçırmayın.