sağlıklı,huzurlu,mutlu,sevdiklerimizle bol kazanclı yıllar dilerim herkese..
Printable View
sağlıklı,huzurlu,mutlu,sevdiklerimizle bol kazanclı yıllar dilerim herkese..
hiç hoş gelmedi bana bir sürü sıkıntı dertle geldi.inş sizede hayırlı gelir.
barış, sağlık, huzurun bir arada olduğu iyi bir yol olur inşallah. herkese iyi yıllar.
yarım saat kaldı, herkese iyi yıllar dilerim...
mutlu yillar herkeze artik ne işe yariycaksa :( bu arada amma forumda geçiren war yeni yili :D
Brs_eg, -Ata-, /////ΛLPINE®, 06VZZ50, A K N, anilkarakaya, ARDA_E, brv, cabriolet, CanberkDemirkol, CaTLaK_HKO, chaylak, CLIORS, Cıhat YAVAS, DogukanB, egb@lo, EGE1, eser, FaBeRgE, gni_GTI, GolfMKV, gorke, hak_on, HondatugraL, KCANN_220, Kemalozcan, Kingpin, LND, mbquart417, metin01, miniks, mrm, MTK, murproject, MUTLU RAFİ, Ome_RS, opamp, orhi56, PROMINENT, RCkid, Renç, Ryhn, said_, serkan demir, sideways, slave2, SLVR_PTBLL, Speed_TurN, stlegal, subaru wrx, SULTANOGLU, sword, sülüman, TarikS, timucintt, tyMu, ZAFER YILMAZ, ZSProject, _cAgdAsH_
bnde geldim :D herkese ii yıllar...
2009 yılı sağlık huzur ve mutluluk getirsin..
getirmezsede koy götüne gitsin :D
daha 2010 var, 2011 var, var da var :D :D :D :D
yeni yılımız kutlu olsun
Hadi hayırlı olsun :)
herkezın yenı yılı kutlu olsun arkadaşlar umarım bu sne hepımıze saglık mutluluk ve huzur getirir
evet artık yeni yıla girmiş bulunmaktayız :)
hadi hayırlısı
bütün abilerime kazasız belasız bol kazanclı seneler dilerim =)
Valla benim için yılbaşının normal günlerden hiçbir farkı yoktur , milletin bu kadar hoplayıp zıplamasını da anlamıyorum zaten 10 dk öncemle 10 dk sonram aynıydı... Sadece tarihin değğişmesine neden oyle sevineyim ki :) Ama tabi kutlayanlara da saygı duyuyorum herkesin kendi eglencesidir :)
herkesin yeni yılı kutlu olsun..
hayırlı senelere diyelim :)
Herkese iyi yıllar :)