bence bir foto çek kuşbakışı, frtum ahalisi olarak daha reel önerilerde bulunuruz.
Printable View
bence bir foto çek kuşbakışı, frtum ahalisi olarak daha reel önerilerde bulunuruz.
1) Park yeri daireler üzerine belirtilmediği için herkes 1 araç koymak kaydıyla istediği yere park edebiliyor anladığım kadarıyla.
2) Girişte bariyer yoksa ve işlek bir yerde yaşıyorsanız ya apartman yönetimiyle anlaşıp girişe kapı yaptırmak yada iç kısımda kişisel bariyer önlemi sıkça görülür.(Yasaldır değildir bilmiyorum)
3) Adam tek araçlık park yeri için kendine bir yer belirlemiş ve sadece aracı için orayı kullanıyorsa neden bu kadar stress yaptınız kendiniz için onu anlamadım? Sonuçta hala bütün dairelerin 1 araçlık park yeri duruyor.
Amcanın yaptığı yasal değil yönetime söyleyin onlar söker zaten. Belediyeyi ararsanız zaten onlar adam yollayıp söker amcayada sağlam bir ceza verirlerler hiç canını sıkıp uğraştığına değmez bizim de alt dairede bahsettiğin gşbi biri oturuyor anlıyorum tek farkı bizimki yaşlı değil tam ellenecek yaşta ama savcıymış hukuki yollarla selamlaşıyoruz kendisi ile bazen özlüyor omuz atmaya falan çalışıyor işte.
80 yaşında diye gerçekleri yazmamalıyız
80 yaşında kahpe şerefsiz haysiyetsiz birisinin sıfatlarını yazmamalıyız
Neden yaşlı diye
Onu yaşını mikim kusuruma bakmada
Milletin huzurunu boz kafana göre iş yap
Birde laf etmeyelim
80 yaşında diye her haltı etsin
Ne güzel dünya imiş
Dostum sen belediye beyaz masaya git
Yapılan tadilat apartman karar defterinde yoktur
Belediye ekipleri tarafıdan kaldırılmasını talep et
Kamu sessiz kalırsada 2 tane amele tut yıktırın
Apartman defteri kararı alarak
Senin apartmanın bari muz apartmanı olmasın
Hakkını savun 80 yaşında diye at koşturmak nedir ya hayırdır
Kimse kimseyi rahatsız edemez. Kim olursa olsun
Binanızda yönetici var mı ?
Var ise apartman karar defterinde aksi belirtilmedikçe yani malikler tarafından ortak karar alınıp bu deftere işlenmediği müddetçe bahsetmiş olduğun alanlar ortak kullanım alanıdır.
Her dairenin 1 adet aracının olduğu durumda size ait 2. araç haliyle oraya park edemez çünkü daire başı park alanı 1 adettir.
Ama siz 2 numaralı dairenin aracı olmamasından ötürü kendileriyle anlaşarak onların park alanını kullanıyorsanız buna da kimse karışamaz.
Yani 2. dairenin aracının olmaması park yeri hakkından feragat etmesi anlamına gelmez.
2. si "otopark" kat mülkiyeti kanununa göre "ortak" alan olarak geçtiği için öyle bir bariyer yaptıramaz, yaptırsa bile itiraz yoluyla kaldırılması sağlanır.
Burada ölçü yukarıda bahsettiğim gibi 6 daire için 6 araç var ise herkes aracını park eder eğer 1 dairenin 2 aracı varsa 1 araç oraya park edemez.
Adam hıyarın dik alası olabilir, ama senin bunu bu şekilde dile getirmen hoş olmamış.
Cem Yılmaz 'Elvis binayı terkedince' derken haklıymış :)
Yiğit dediklerin de haklısın ama 80 yaşında bir adamın da normal davranmasını bekleyemezsin, en başta kafa yapınız, aldığınız eğitim, dünya görüşü vs vs her şey farklıdır. Kendi açımdan yazayım adam haklı demiyorum sadece diyorum ki normal davranış ve senin gibi düşünmesini bekleyemezsin.
abi o zaman huzurevine alınsın bu insanlar
80 yaşında aklına mukayet olamıyorsan insanların hayatlarından bezdirmek gibi bir hak sahip olması saçma
dedemden biliyorum 93 yaşında gitti 82 yaşında az kalsın elimde kalıyordu babamdan ötürü
sonra özür diledi benden affetmedim cenazesinde de hakkımı helal etmedim
ağızdan çıkanı duyacak yaptığının farkında olmayan kişi sosyal ortamda yaşamamalı
huzur evleri bunun için yapılmış
Buradaki amaç sanırım arabanızı köşeye koymak istemenizden kaynaklanıyor. Dayı da bir köşeyi kendine ayırdığı için bundan rahatsız olmuş ve dayı ortada oturuyor köşeye arabasını koymasın ortaya koysun istiyorsunuz. Doğru mu?
Araç sayısından ve otopark yerinden anladığım kadarıyla kimsenin arabası dışarıda kalmıyor. 4 araba köşelere 2 araba da ortaya çekiliyor.
Bence katın ortada olması arabanın da ortaya park edilmesini gerektirmiyor. Araç sahibi olan tüm komşular toplanın. Kura çekin. Kime ne yer çıktıysa duvara plakasını yazın ve kimse kimsenin yerine koymasın.
Arabanın park yerini de bu kadar önemsemeyin. Evinizin otoparkı var şükredin.
Türkçe mealen.
Buradaki amaç sanırım arabanızı köşeye koymak istemenizden kaynaklanıyor. Dayı da bir köşeyi kendine ayırdığı için bundan rahatsız olmuş ve dayı ortada oturuyor köşeye arabasını koymasın ortaya koysun istiyorsunuz. Doğru mu?
Araç sayısından ve otopark yerinden anladığım kadarıyla kimsenin arabası dışarıda kalmıyor. 4 araba köşelere 2 araba da ortaya çekiliyor.
Bence katın ortada olması arabanın da ortaya park edilmesini gerektirmiyor. Araç sahibi olan tüm komşular toplanın. Kura çekin. Kime ne yer çıktıysa duvara plakasını yazın ve kimse kimsenin yerine koymasın.
Arabanın park yerini de bu kadar önemsemeyin. Evinizin otoparkı var şükredin.
Benim kiracısı olduğum, apartmanda 4 dairesi olan ev sahibim, kapalı otopark'ı sadece kendisi kullanıyor. Aracımı sokturmuyor, başkaları da sokamıyor. Neymiş, tek araç anca giriyormuş.. 3 araç girer, 2 si çok çok rahat girer ve çıkar. Niye tek sen kullanıyorsun? 4 dairem var, yöneticiyim. Zihniyetine sıçayım senin ben be :) Oğluyla kaç kere tartıştım. Artık bir şey demiyorum. Geçen sene 100 TL bu ay da 150 TL zam yaptı kiraya. Hayatım boyunca görmüş olduğum en aç gözlü şahsiyet kendisi. İNSAN demiyorum çünkü o sıfatı hak etmiyor. İNSAN'a hakaret olur.
Fazla sizde bir tuhafmışsınız,
Hem Aynı apartman oturup kapalı otoparkı olan binamın haklarından faydalanamicam hemde ev sahibiyle sürekli kavga muhabbeti dönecek, hemde gereksiz (kendinize göre) zam yapacak ve hala aynı evde oturacaksınız ısrarla.. Bilemiyorum ama bana garip geldi , 100 lira fazla verir başka yere çıkar beladan kurtulurum yada bir tık daha kötü semtte oturur kafamı rahat ettiririm , sizin yaşadığınız parayla rezil olmanın ta kendisi.
Fazla* yazmışım valla olacaktı.
Sadece biraz hoşgörü.
Unutmayın bizim babamız da, biz de, bizim evladımızda bir gün yaşlanacak ve böyle dialoglara maruz kalabileceğiz.
Gerekirse 1 sokak öteye park edin, ama zaten şu hoşgörü dip yapmış ülkeye bu konuda destek vermeyin..
Zaten çıkacağız ama semt değiştirmememiz gerekiyor ve baba yok. 2 kız kardeş ve anne var, bir de ufaklık. Haliyle taşınmak pek kolay olmuyor :)
bende taşınıyorum 1 ay sonra
apartman benden memnun yönetici aşırı memnun daha aidat kağıdı gelmeden yatırıyorum
gelelim bana alayının amk diyorum o derece sevmiyorum kafada yöneticiyi hepsi at hırsızı leş gibi insanlar
şimdi taşınacağım ev kendimin yönetici yine aynı kafada bir leş
kendi evim olduğu için yöneticiliği alacağım ilk devir teslimde
insan biraz görev sahibi olur mikinde değil
Taşınmak gerçekten mesele
ama komşunun insan kalitesi tam bir mesele
şuan ki binada ben hariç 13 daire var hepsi 0 kalitede
taşınacağım binada ben hariç 10 daire var gördüğüm kadarı ile yarısı iyi kalitedeler banada yeter istanbul şartlarında
:D
Yaptırdığı bariyerin üstünde asma kilitmi var acaba? Eğer öyleyse ve kilidin takıldığı yerde boşluk varsa onun kilidinin üstüne bi kilitde sen tak kullanamasın. Yada mehmetRS abi ile birlikte üst komşusuna yaptığımız g#tlüğü yap. Kilidin anahtar deliğine jbweld(herhangibir çift kompanentli yapıştırıcıda olur) sür kemik gibi olsun bidaha kilidi açamasın moruk... işin ahlaki boyutu beni ilgilendirmez, ben fikri veririm uyfulayıp uygulamamak sana kalmış...