28 in de buyuk bır fırtına beklenıyormus, @AstraGsi bilgi yazarmısın buraya lutfen?
Printable View
28 in de buyuk bır fırtına beklenıyormus, @AstraGsi bilgi yazarmısın buraya lutfen?
gök gürültülü sağanak yağış diyor. Pazar günü de yağmur var cumartesi parçalı bulutlu gözüküyor accuweather'a göre
wunderground da 26-27'si rüzgarlı gösteriyor
Daha var arkadaşlar tarihe , hava durumunu yaklaşan tarihte görürüz 1-2 gün kala ki oda kesin olmaz neticede
Hava durumu güncel :
https://www.accuweather.com/tr/tr/tu...eather/1284832
Güneşli olacak gibi hadı bakalım :)
Hem cumartesi hem pazar kalabalık bir ekiple oradayız inşAllah.
Cumadan İzmir'den çıkıp, ailleile kısa biar adalar turu, Cumartesi de Pist inşallah.
Gelecek olanlarla görüşmek üzere...
biz de TrackTürk olarak araçlarımızla ordayız.
Niyetim pazar günü gelmek, kız ark. ve kızım ile gelicem apır sapır bir ortam olacaksa hiç o kadar yol tepmeyeyim, bir bilgilendirme yaparsa bilen arkadaşlarım sevinirim.
Valla ben eşimle geliyorum. Sergilemek istediğim 2-3 aracımda olacak. İntercity organizasyonları apaçi toplantılara benzemiyor herkes rahatlıkla gelebilir
Valla gelicek ekip bilincli otomobil sever tayfa olacak gibi gözüküyor. Arada illaki farzet ki tayfalar olacaktır. Aklı selim insanlar olarak onları kamufle edebiliriz :)
Cuma Cumartesi Eskişehirde olacağım, bütcemi ayarlayabilirsem Pazar günü böyle bir etkinliği kaçırmamayı düşünüyorum
Bizde 4x4 offroad alanında Peçe Otomotiv olarak standımızda Pick-Up araçlarımızı sergileyeceğiz çok güzel bir organizasyon umarım devamı gelir
Herkesi bekleriz :icon_tup:
Gebze, kocaeli tarafından katılacak olan abilerimizin aracında yer var ise almaları rica olunur :))
ben de inşallah aksilik olmazsa çocuğu hanıma satıp cumartesi tek oradayım.
da şu taksi olayıyla ilgileniyorum, ölmeden güzel bi tur atalım pistte, bununla ilgili bilgi alabilir miyim üstadım?
@ef186
Taksi turu için bende meraktayım abi @ef186
Nedir bu taxi turu ?
Pazar oradayım kısmetse
taksi turu neymiş yahu :D
bilgi alabilirsek süper olur abi @ef186
hemen Taxi işini anlayayım.
Taksi caterham otomobillerle pistte deneyimli yarış pilotlarımızın sağ koltuğunda oturma şansı diye özetlenebilir.
Taksi misafirleri etkinlik alanında bulunan standlardaki etkinliklerde ödül olarak ücretsiz sunulacaktır.
Tabi sınırlı sayıda olduğundan standları gezerek bu çekiliş/oyun vb. kurgulara dahil olmanız lazım.
pazar günü yağışlı diyo hava tahminleri
Ring de ki gibi taxi turu buyuk gelir kapısı ve eglence seceneği olur. Düşün mike :)
Pistte gördüğünüz üzere gün boyu baya bir aktivite var. Bu nedenle sınırlı sayıdaki taksi imkanını para verenin değil gerçekten etkinlikle ilgilenen kişilere verilmesi tarftarı olduğumuzdan para ile satışı olmayacak. Zaten bildiğiniz üzere bu etkinlik ücretsiz bir etkinlik bitek yediğinizi içtiğinizi ödersiniz arkadaşlar :)
Yemek ile alakalı nerden yesem diye kafanız karışacak coldstone dan özgür şefe sahandan pitstop burgere midyeden kokoreçe ne ararsanız var.
Daha önce pist günlerine gelenler bilirler arabaların parkettiği alanı, biz o alanda göz alan heryeri şuan fazla fazla doldurmuş durumdayız 100 bin metrekare dopdolu olacak.
http://i.hizliresim.com/qvza2B.jpg
Anacım ben Vfest icin demedın,pıst gunlerınde boyle bır opsıyon ıcın dedım.
Yani daimi,emınım talep cok olucaktır.
Kesinlikle taxi olmalı. Sadece caterham da değil mümkün görülen her spor otomobile belirli bir fiyat biçilebilir. Bir ara bir girişimci vardı Yeniköy sahilde Ferrari kiralıyordu belirli bir ücretle. Yurtdışında pistlerde taksiler *****. Hatta İtalya'da puresport var orada Taxi değil sürücü bile oluyorsun (***** Ferrari İtalya'da ağaçta yetişiyor). Burda bunu yapsa yapsa intercity yapar.
Lütfen değerlendirin @ef186 .
Buğra abi pist etkinliklerini tribünden izliyebilecezmi.Otopark arka tarafa alınması güzel ama sanki yetmez gibi geldi dışardan köprü üzerinden geçiş imkanımız varmı. dışarı bıraksak aracı.