Ercan daha çok paslaşmamız lazım :)
Cümlemize ustam, cümlemize..
Printable View
Çok üzüldüm işsiz kalmanıza çok, Allah yardım etsin hepimize, gidişat kötü..
araba kalmadı elimizde doğru dürüst. bayilerden alıyorduk takas araçlarını orası durdu. çevreden gelirse geliyor şu anda. ilanlara bakayım dedim. beynim durmuş. polo diye ilana girdim palio çıktı :D palio yaa amk paliosu. fiyata bak.
Sorry, you have been blocked
Ercan bizim burda sevmiyorlar o tarz arabaları bak volvo var bende 1 ay oldu ilana koyalı arayanı bırak mesaj at ama bu süre zarfında 2 yumurta kasa 1 milenyum kasa accent verdim. Yarın kısmet olursa terios alıyorum.
İrtibatta kalalım yanına gelicem yakın zamanda :D
Herkezin işi zor en temizi nakitte kalıp arabasını bozduranları kovalamak şuanda.
Valla kanka kendimi abartıp kabartmıyorum ama edirne gibi yerde ve 4 bayili bir markada tek başıma iyi işler yaptığıma inanıyorum yılda ortala 130-150 araç satmışım.
Ama bayi kapandı şansıma tüküreyim, en son kapıkuleye girdiğimde de 25 kişiyi rüşvetten almışlardı :D :D
44'e 2 ay evvel aldığım arabaya şaka değil 51 lira teklif ettiler :)
harika bir teklif! amma velakkin sattığımı kabul ettim, şöyle bir ilanları gezdim aracımın modelinde kilometresinde düzgün bir araç bile bulamadım.
Eldekinin kıymetini bilelim binmeye devam :D
3-4 gündür iyice bi gariplik mi var sahibindende ? Tamam sahibinden yüksek eyvallah ama persembe günü polo 1.2 tsı aldım aynı model ve km de olanlara bakıyorum min 2 lira yüksek. 4 günde piyasamı yükselir arkadaş ?
işsiz kalan arkadaşlara Allah sabır versin. İnşallah işleriniz açılır.
İşsiz kalan arkadaşlar,Allah yardımcınız olsun.
Çalıştığım kurumda işten çıkarılanlarla ilgili bi birimde çalışıyorum,Son 4 5 ayda toplu işten çıkarmalar,sebepsiz çıkarmalar,küçülmeye gidiyoruz gibi açıklamalar yapan çok oluyor malesef. Sadece 1 günde 180-200 arası kayıt alıyoruz. Şaka gibi..
Çıkarılan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun tez zamanda inşallah.
Bende benim golfü değiştireyim diyordum 150k km oldu fiyatlara bakıyorum satsam yerine o fiyatlara, donanıma konfora alabileceğim araba yok. 200k olana kadar devam edecez heralde...
Konuya yazdılar mı bilmiyorum ama sahibinden.com da bir şey fatkettim. Euro yükselişte çılgın atarken lüks araçların (lamborghini, ferrari, range rover, porsche) fiyatları hep euro üzerindendi. Euro düşüşe geçince TL sistemine çevirmiş neredeyse hepsi. 2007 model ss araba olmuş 2 milyon