1000 euro panur mufy :D
arabanın bi hayırsızlığı varmış anlaşılan
bu arada şahinde pert oldu sanırım motoru yere incek gibi duruodu :D
radyatör şöfor mahalline girmek üzereydi :D
allahtan sürücülerde bişi yok...
Printable View
1000 euro panur mufy :D
arabanın bi hayırsızlığı varmış anlaşılan
bu arada şahinde pert oldu sanırım motoru yere incek gibi duruodu :D
radyatör şöfor mahalline girmek üzereydi :D
allahtan sürücülerde bişi yok...
Bir arabaya bu kadar para veripte kaskosuz dolaşmayı anlayamıyorum..
Geçmiş olsun herkeze. Özellikle GTR sahibine. Bende geçen sene doğum gününmün bitmesine 15 dk kala kapıdan giren bir araç sayesinde aracım pert olmuştu. :) Benimde kaskom yoktu. :)
hakketten içler acısı :( :(
içimden geldi mustafa günahı boynuna:)
şahinin resmi yokmu ben ona uzludm
geçmiş olsun kardeşim cana gelmemiş
geçmiş olsun diyelim valla yazık... :)
offf çokda pahalı bir araba yahu:S sahibi folloş olmuştur. geçmiş olsun valla zor durum. türkiyede olmayacak kadar lüks bi araba şahine denk gelmiş:D şahinde amma bahtsızmış.
Gecmis olsun. Kaza bu GTR mis Ferrariymis dinlemez. Cana gelmesin onemli olan o ;)
Yavuz abiyle görmüştük sanırım bunu yazık olmuş...
Kendine haksizlik etme mustafacim, uzucu kotu bir talishsizlik ama sebebi sen degilsin, bunun gibi cok olay oluyor herkes 2. kez dusunse daha iyi olur tabiiki.
Her nekadar ise yaramayacagini bilsemde bu hepimize ders olsun daha dikkatli olalim demek istiyorum..
geçmiş olsun diyelim....
arac mehmet basaraninmis, zati muhterem fxx, slr sahibi olan unlu amca:D
simdi galeride bulunan diger beyaz GTRi aliyomus :D
ah mustafa ahh malezya ya hangi ara gittin:)
http://www.youtube.com/watch?v=TtASp...eature=related
:D Elim uzundur.
etem efendı dedıgınız yer ve sureklı aynı şey oluyor sen sıranı bekelrken arkadan süper zeka biri cıkıp gazlıyor ileride yolu tıkıyor senınde gececegın varsa sende gecemıyorsun
bırde konuyla pek alakası yok ama genelde ben trafıkte yol verenlerdenım ama 10 kişiye yol veriyorsam bunalrdan 2-3 ü teşekkür ediyor ki yol verdiğim durumalarda ben haklıyım en son bi jeep yolu sıkıstırdı angut gıbı kaldı dıyım onun ıcın gerı gerı bır sokaga gırdım gecsın dıye okuz ne tesekkur ettı nede baska bişi böyle giderse artık bende yol vermeyenlerden bırı olucam :)
Ahhh bee görünce cızz etti içim :)
Bildiğim kadarıyla bu GTR eczaneye Ferrari ile giren kişinin öle deilmi :) Bu arada 9sayfa okuması zor geldi önceden biri sölediyse hemen editliyeyim
yok o Beyaz GTR aLmiş ? Bu başka biri.
tarihdeki yerini aldın mustafa abi :D
gecmıs olsun mustafa abi ..
There are dozens of new collectors around the world, such as Tony Raftis in Australia, Rusty West in the U.S., Bernhard Dransmann in Germany or Mehmet Rustu Basaran in Turkey. Virtually none have any interest in 1950s, ’60s, or ’70s Ferraris.
Mehmet Basaran is chairman and CEO of Anadolubank in Turkey. He’s old money that’s generated new money and owns a 288 GTO, F40, F50, Enzo, Superamerica, McLaren F1, Porsche Carrera GT—more than 80 newer supercars in all.
Alıntıdır... http://www.ferraris-online.com/pages...=SCM_200606_SS
Dünyada sadece 31 adet üretilen ve sadece çok özel kişilerin sahip olabildiği bu eşsiz süper spor otomobilinden biri Türkiye'de. Sahibi Habaş holding'in patronu Mehmet Rüştü Başaran kendisi dünyadaki sayılı süper spor otomobili koleksiyoncularından, ayrıca ferrari enzo, f40, f50, carrera gt, mclaren mercedes slr gibi araçlar da var koleksiyonunda.
Ferrari FXX'in trafiğe çıkış izni yok sadece pistlerde kullanılabilir.
Bu da videosu.... İşte TR'deki tek FXX
http://www.youtube.com/watch?v=-QsINtdsEGw
Ayrıca bu aracın avrupa'daki fiyatı 1.5 milyon euro, yani Türkiye'de 3 milyon euro.
en azından baska araba carpsa ıcım yanmazdıda bu guselım arabaya sahın carpmıs ya ona yandım vallahi :p :D
wala arabanın yanında kullanım klavuzu lazım milletimize hatta kurs bile lazm insan gibi sürmek için
kullanım kılavuzunda hatalı sollamayın mı yazıcak?
e bizimkilere lazm
trafik kurallarına uymayan kullanım klavuzuna kesin uyar
bu sahınlerde fazla olmaya basladı ferrarı gtr dınlemıyorlar :)
yazık olmuş allah korusun cümlemizi bis bile olsa acırım.
ben sahibi olsam çıkar önüne oturu ağlardım bea
ya abi bosver adamin ne bicim parasi var.pert oldukca alir 3-5 tane daha :D onemli olan sana bisi olmamis.
üzüldüm çok kötü olmuş
puahahaha vay be şansa bak :D adam aglamıştır walla
çarpan adama fena borç girecek gibime geliyo