kötü anlamda farklı olurmuş demek istedim, en yukarıdaki mesajdan okumaya başladıkça anlaşılıyor, yukarıdaki mesajdan kastım oydu ;)
Printable View
tmm şimdi oldu abi parça parça olunca anlam değişiyo :)
nazarım deydi heralde dün bebekte görmüştüm amcamı çok kasılıyodu cana gelmemiş yaaa gerisi mühim deil
Gece gündüz dolasıyordu, biz de FSMde görmüstük gazlaya gazlaya giderken...
Yazık olmus :(
cok uzucu bi durum gercekten :( Allah hepimizi korusun arkadslar olan gtr a olunca insan ayrı bi üzülüo :(
Geçmiş olsun..
geçmiş olsun
Çıkacak masrafı bi kenara bırak,trde sayılı bulunan çok özel bi aracın hasarlı duruma düşmesi şahsen sahibi olsam ömür boyu aklımda yer ederdi :D Yılbaşı gecesi 10 arabadan 1i alkollü hiç trafiğe çıkılır mı o arabayla yazık olmuş..Geçmiş olsun bu arada..
musti üzerinde kara bi leke var artıkın senin.. bizim yanımıza yanaşma.
şahinde sağlam girmiş dayıya şimdi akıllı bi exper götürür o canlı cenazeyi
geçmiş olsun size.
araba sahiplerine de çok geçmiş olsun.
şahinlerde ne istiyor bu süpersportlardan :D
geçmiş olsun.
gitti güzelim r35 :(
Musti yemişim sky ını sana bişi olmadı yaa ve bizim araba halen saglam yaa gerisi önemli deil önemli olan bizim eşşek elalemin atının derdine benmi düşücem :)
cidden sağlam patlamş :) 1-2 hafta sonra plakası değişmiş bir şekilde kazasız die görürürz sahibinden.comda:)
geçmiş olsun kardeş.bu aracıda bazı araç sergsi yapılan stelerde görürürz sorunsuz sıfır felan yazılarla:D
ben hala olayın şokunu atlatamıyorum üstümden.düşündükçe skyline'ı olamaz diyorum.rahat uyumak için dün 1 şişe jack içtim..uyanınca yine aynı şeyler aklımda..aktif içici olucam bu gidişle :D
allahtan tekel arıyoduk biz tın tın.ama bi önceki çıkışta mustafaya dedim araba çıkıyor yavaş dedim ne panik olusun dio bi de bana. bi sonraki kavşakta olan oldu işte.2008'in en bomba olayını 2 saat kala yaşamış oldum.
araç perte ayrılır muhtemelen. koruma barlarını yerde görmüştüm en son birde elimde panjur vardı arabaya atmıştım. şimdi JDM Works'e koyucaz onu özel güvenlik tutucaz başınada :)
skyline sahibi de yanlış değilse tabi o sırada kazaya karışmasına ramak kala bmw nin sahibi dedi bilmem ne Başaran o sanırım dedi. ben ona benzettim dedi amca :)
vay be 1 tane dahamı varmıs:) kotu olmus
bu nası iştir usta?
:(:(:(:(
hepinize büyük geçmiş olsun...
bu arara yazık olmuş r35'e...
:(:(:(
wrecked exotics'e düşer artık hemen...
:(:(:(:(
zaten Musti bi duzgun işin yok :D