Yok hocam yeni , düzeltme olmadığı için ek mesaj yazdım tarih 2026 diye
Bana da uygun geldi, Aksaray Çağ Hyundai servis.
Yok hocam yeni , düzeltme olmadığı için ek mesaj yazdım tarih 2026 diye
Bana da uygun geldi, Aksaray Çağ Hyundai servis.
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Fiyat yüksek geldi bana, balatalar içinde yüksek değilmi fiyat ?
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
bosch car servis 1.6 tdi yağ, filtreler, cam suyu vs 8500 fiyat aldım.
sanırım sanayide uğraşmaya değmez bu sefer oradayız
2024 audi a3 35tfsi
İlk bakım (ve son yetkili bakımı)
24.500tl
Selamlar hocam, balataların ilk değişimi mi oldu?
Ben de 2023 model 1.3TCe Megane 4 kullanıyorum, yakında 70 bin bakımına girecek (arada bir tane yıldan ötürü erken bakım var, o yüzden döngüsü şaştı).
Bu arada bendeki aracın 55 bin kilometrede garantiden EDC kavrama seti değişti komple, hemen hemen her viteste kaydırma ve devir dalgalanması yapıyordu. Sizin benzer bir probleminiz oldu mu?
︽ Origins
Since • 1919
Citroën Heritage
◎2011 X7 Citroën C5 2.0 HDi 163 Hydractive3+
Merhaba, balatalarım 2. kez değişiyor. İlk değişimini yaklaşık 1 buçuk yıl önce 40 binli km'lerdeyken İzmit Körfez Pisti'nde pist etkinliğine gitmiştim, ondan sonra yapmıştım. Aracın ilk 2 bakımında standart bakım yapıldı, 3. bakımda fren hidroliği değişmişti ekstra olarak bu son bakımda da antifiriz değişimi varmış bakım periyodunda o yapıldı.
Şanzıman ile ilgili an itibariyle herhangi bir şikayetim bulunmuyor, yılbaşından hemen önce egzost emisyonunu kontrol ettirin ve enjektörleri kontrol ettirin uyarısı vermişti bunun için de fark basınç kaptörü değişti garantiden. Her bakımda devir daim ve termostat kontrolü yaptırıyorum, size de tavsiye ederim.
Cevabınız için teşekkür ederim. Benim aracın fren balataları henüz değişmedi ama normal, araç sürekli uzun yol yapıyor ve sizin arada pist kullanımı gibi ekstrem durumlarınız var. Bakalım 70 bin bakımında değişecek mi yoksa 90 bin rekoruna doğru mu koşacağız.
50 bin bakımında (3.bakım) fren hidroliği ve buji takımı değiştirdiler. Devir daim ve termostat kontrolünü ben de yaptırıyorum, motorun en şüphe bırakan kısmı orası zaten. Şanzıman ile ilgili maalesef kronik durum bana denk geldi. Servis de bu duruma alışmış anlaşılan, test ettiler ve ikiletmeden değişime aldılar.
︽ Origins
Since • 1919
Citroën Heritage
◎2011 X7 Citroën C5 2.0 HDi 163 Hydractive3+
Rica ederim, faydası olduysa yazdıklarımın ne mutlu bana. Buji takımı benim de değişmişti fren hidroliği ile birlikte 3. yıl bakımında, yazmayı unutmuşum. Bugün yine servisteydim; bakımda ön takımdan ses geldiğini belirtmiştim kontrolleri yapılmıştı, sol salıncak ile sağ aks körüğü sıkıntılı çıktı onun dışında aracın altında sol arka tekerlek hizasına gelen bir plastik koruma kapağı varmış, o kırılmış yarısı kalmış yarısı ortada yok) Hepsini birden değiştirdik bugün. Salıncak garantiye girdi geri kalan kısmı için 9807 TL ödedim.
2006 Forester
Özel Servis Yağ-Yağ Filtresi-Hava Filtresi-4 disk-4 balata-4 kapı gergisi : 38.000tl
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
2024 vw polo 1.0tsi
Ankara çankaya doğuş oto
Fren hidroliği ve %15 inidirim dahil 19.600tl fiyat verildi
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)