Evvelki gün bir arkadaşın Borusan'da yeni kasa Cooper yağ, yağ ve hava filtreleri ile ön-arka fren balataları değişimi %15 indirimle 3,600 TL tutmuş. 500 lirası işçilik.
Arabayı alınca da bitmiyor ki çile
Evvelki gün bir arkadaşın Borusan'da yeni kasa Cooper yağ, yağ ve hava filtreleri ile ön-arka fren balataları değişimi %15 indirimle 3,600 TL tutmuş. 500 lirası işçilik.
Arabayı alınca da bitmiyor ki çile
Bostancı Taç Servis'e gidiyorum 250 bin km'dir. O yüzden ufak indirimler alıyoruz fatura tutarından ama sadece yağ + filtre bakımı 500-600 lira civarı denebilir. Hacimden dolayı sarf malzemeleri 1.6 arabaya göre 1.5-2x miktarda gittiği için rutin bakımlar hep bir miktar fazla tutuyor ama parça bazında fiyatlar uygun.
Aralık 2017'de ön-arka balata + arka disk değişmiş 470 lira + işçilik. Yürüyen aksamda da değişenler oldu o bakımda o yüzden işçilik rakamı yazmıyorum.
Genel olarak bakması pahalı bir araç değil, MTV hariç.![]()
Otomatik Civic'in 40 bin bakımına Kayseri'de 2.800 lira istemişler.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
3.20 ied yaptırdım geçen hafta borusan avcılarda. İyi bir iskonto ile standart periyodik 1206TL tuttu. Fiyatlar balataları saymazsak fena değil bmw de bu aralar.
Valla güzel fiyatlar. Rusya'da f30 50k km m görünüş paketli bir arabayı 12-14bin arasına alırsınız ancak bakımlar yetkilide maalesef 1000 usd tutabiliyor. Ki rusyaya özel mi anlamadım, aracı istediğin kadar efendi kullan, bu bmw ler 7bin km de servise gir uyarısını dayiyor. Bakımı için 12-15 gören hiç yok istediği kadar efendi kullansın.
Yani aslında 100 bin kullanıp sürekli yetkili servise gitsen, 1 arabada servislere almış olursun![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
minide yetkiliye gitmiyorum açıkcası , sanayide yaptırdığın surecede gayet makul fiyatlar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
2016 fluence motor yagi hava yag polen filtresi 950tl.
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
Amerikada yetkili servisler kampanya yapıyordu yıl boyu yenilenen, $99'a yağ + yağ filtresi değişimi olarak. Kıyaslamak açısından, dışarıda yaptırınca da en ucuz $80'e falan geliyordu zaten.
Burada 100 liraya yağ ve filtre değişimi en son 15 sene önce falan yapılıyordu heralde)
Yağı 8 litre alıyor. BMW 330ci bile 6.5 litre alıyordu. Mercedes neden bol kepçe kullanmış bilmiyorum
Bugün 2014 kia ceed arabayı bakım yaptırdım yetkili serviste
Araba 48.000 de yıldan dolayı 60.000 bakım yapıldı 1135 tl tuttu balata falan yok polen dahil tüm filitreler
Sadece yağ 418 tl
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Rx8 için ngk buji takımı serviste 1300 lira, dışarda 500 küsürlü fiyatlara bulabiliyorsunuz. Ne söylenir bilemedim
Golf 7 TDI DSG 45bin bakımı için 1010TL ödedim.Garanti bittikten sonraki ilk bakımım diye yetkiliye götürdüm, daha götürür müyüm bilemiyorum.Firmalar ekonomik kriz sadece kendilerini etkiliyor sanıyor.
Polo 1.2 dsg 2016 model ikinci yıl bakımı için bıraktım az önce servise internetten randevu alıp yüzde on iskontolu olmasına rağmen 1055 tl. Garanti bitmiş durumda aracın ekg’si çekilecekmiş kavrama mekatronik bir sorun tespit edilirse işçiliktende yazılırlar artık bana
Bugün biraz önce Fiat yetkili servis (Manisa) Şendil otomotive bıraktım aracımı. 1200TL'ye motor içi yağ temizliği dahil) anlaştık. Enrikoya selam olsun.
Hocam neden illa "yetkili"? Garanti devam ediyor mu? Benim Ağustos falan gibi bitiyordu sanıyorum, Nisan-Mayıs gibi Sportivo'da bakıma soktum.
Şu yetkili servislerden bir süredir nefret ediyorum zaten. Fiyat zaten saçmalıyor onu geçtim, o fiyata bir de sizi-bizi aptal yerine koyup mal mal işler yapıyorlar. Daha "adam" olan bi "yetkili" servis göremedim-denk gelemedim hiçbir markada.
"Tanıdık" işi iş yapan yer bile bir sürü ayak yaptı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)