Peugeot 2008 1.2 puretech 15bin km rutin bakımı, Haziran sonu 2300 TL Ankara Göral. Hayatımda gittiğim en kötü servis olabilir, allah düşürmesin.
Ford Puma 1.0 Ecoboost 15bin km rutin bakım 2700 TL Ankara Tur oto, servis Göral'dan sonra baya iyi geldi.
Eskişehir Yolundakine götürdüm. 2 tane işten anlamayan sadece bir şeyler satmaya çalışan servis görevlileri var, bir de ikisinde de küçük dağları ben yarattım havası. Aracın stop start devreye girmiyordu aküden şüphelendim, bir kontrol edin sıkıntılıysa garantiden değişelim dedim. Yok onun için ayrıca gelmeniz gerek önce şarj etmemiz gerek vs dedi yokuş yaptı bir ton, sinirlendim. Arabayı yıkayalım dediler 2 saat sürdü üstüne araba resmen çamurlu kalmıştı. Aracın şöför kapısını açarken duvara vurmuşlar beyaz duvar izi ve boya atması vardı. Bir de fiyat aldıktan sonra pazarlık ettim tamam iskonto yapacağım ben dedi eleman, sonra ödemeye geldiğimizde sizin araba fazla yağ aldı(Hayatımda ilk defa böyle bir şey duyuyorum, sonrasında kendim kontrol ettim her şey normal) o yüzden indirim yapamıyorum vs diye bir şeyler zırvaladı. Elemanı elime almamak için ödeyip çıktım. Ayrıca rutin bakım için bir işçilik ücret kalemi var bir de üstüne polen ve hava filtresi değişimi için birer kez daha işçilik almışlar. ABC ve Göral gerçekten çok kötü firmalar, aracınızın garantisi bittiyse Ata citroen'e götürmenizi tavsiye ederim. 200k km'ye kadar servis bakımlı Citroen DS4'üm vardı bundan önce, hep ata'ya götürüyordum, hem fiyatları daha iyiydi hem de ilgi alaka.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ben Odak, General, Deniz ve Nev'i aradım. Birde evimin 2 arka sokağındaki lanet olasıca Baykaraları meraktan aradım asla götürmem oraya. 2800 e kadar fiyatlar geldi. Ama NEV ki şuan yeni yerine taşınmış ve belkide en modern yere sahip olanı 1800 dedi 1544 e bitirdi.
3008'i de götürdüm haziranda. Ona da fiyat aldım diğer bayilerden. 3 yaş üstü indirimini herkes kafasına göre yaptı. En iyi fiyatı Odak verdi bu sefer. Hem de diğerlerine göre en az 700 TL fark ile.
Bu arada bende 3008'i Ankara Göral'dan almıştım sıfır olarak. Tabi servisini hiç bilmiyorum. ABC'nin çok kötü olduğunu duydum ama.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Schumi.Projects
2012 a6 3.0 tdi periyodik bakım 4338 tl 6 kuruş, %30 indirim yapildi
Ben de yazayım. Fiat Şendil Manisa
Doblo 250.000 km.
Emme manifoldu temizlendi.
Motor temizleme koruma yapıldı.
Ozon temizliği yapıldı.
Ön fren diskleri tornalandı.
Yağ ve yağ filtresi değişti.
Hava filtresi değişti.
Debriyaj balatası değişti.
Bagaj döşemesinde 3-5 klips değiştirildi.
Bir de 1 yıl yol yardım verdiler. Toplam 6195.00 Nakit ödeyince %5 verdi indirim. 5900.00 lira ödedim.![]()
1.2 puretech yagli kayis trigeri nerede konustuk unuttum ama suraya not birakiyim.
Arabayi fazla zorladigimda 208 ve c3 kayislari fazla asinma yapmis garantiden degisim verdi servisler aracin biri 30k da biri 60k da bilginiz olsun,muhakkak her bakimda talep edin.. serviste yapilmasi gereken cheak listlerinde kalin ile isaretli bir konu imis. (ayda 5/6 tane degistiriyoruz dedi citroen yetkisi servis fethiyede,ne kadar fazla olabilir diye dusunun)
İstinye Borusan, 2016 mini Countryman S all, sadece yağ ve filtreler için 5500-6000 civarı tutar dedi. Özel servis 1750, Bosch 2500 dedi. Hadi kurumsallık vs diye razı oluyorduk farkına ama bu biraz “öpmek” oluyor gibi.
Hayatımda ilk defa periyodik bakımı yetkili servis dışında bir yere yaptıracağım heralde.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)