Bakım derdi yok diye elektrikli aldık. Geçen aracın bakımı geldi, fatura akıllara zarar![]()
BMW i5 2.yıl bakımı
Mikro filtre 14.560 TL (işçilik dahil) herhalde nano teknolojik, insan ömrünü uzatan bir filtre bu![]()
Fren hidroliği 3.800 TL (işçilik dahil)
Ozon dezenfeksiyonu 1.800 TL (işçilik dahil)
Araç kontrol vs. 2.280 TL (işçilik dahil)
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Bakımı yok ki teslanın. Sattığımda filtreyi servis menüsünden görebiliyorsun HEPA %93 sağlıktaydı
Fren hidroliği de kontrol edildi değişime gerek yok dendi.
23" Fiat 500e LaPrima
Fiat 10.000tl çıkartırsa hiç şaşırmam![]()
23" Fiat 500e LaPrima
yeri midir bilmem ama bilgisi tecrübesi olandan akıl almak istiyorum.
araba bi sebepten çöp konteynırına çarparak kaldırıma çıkıyor. ön tampon değişimi haricinde geri kalan boyayla hallolur bir kaçta sürpriz çıkar dedim ama bu kadarını beklemiyordum.
bu haliyle en az 300-400 km yaptım hiç bir sıkıntısı yok. yahu lastik yazmışlar evet yanakta bi kopma var ama asla değişim gerektiren bir durum yok.
Kameraya nolmuş diyorum sökersek takamayabiliriz kırılabilir diyor.
ricam şu, gidip ben onu öyle yapmayın böyle yapın diyebiliyor muyum itiraz hakkım var mı?
hmh6k82.png - Hızlı Resim
tnt3uyy.jpeg - Hızlı Resim
bu198c0.jpeg - Hızlı Resim
yeri midir bilmem ama bilgisi tecrubesi olandan akil almak istiyorum
araba bi sebepten cop konteynirina carparak kaldirima cikiyor. on tampon degisimi haricinde geri kalan boyayla hallolur bir kacta surpriz cikar dedim ama bu kadarini beklemiyordum
bu haliyle en az 300-400 km yaptim hic bir sikintisi yok. lastik yazmislar evet yanakta bi kopma var ama asla degisim gerektiren bir durum yok.
Kameraya nolmus diyorum sokersek takamayabiliriz kirilabilir diyorlar
ricam su, gidip ben onu oyle yapmayin boyle yapin diyebiliyor muyum itiraz hakkim var mi exper vs karisabiliyor mu?
maliyetlerin pahali oldugunun farkindayim ama su arabada 350 bin liralik hasar var mi?
![]()
23" Fiat 500e LaPrima
Hepsini geçtim, rot-balansa 4600 tl, antifreeze'e 5900 tl yazmak nedir arkadaş.
Direkt çek arabayı oradan, "şunu yap, bunu yapma" diyerek çözülecek mevzu değil bu.
Kaporta hasarı için Kartal'da Teknik uzmanlar öneriririm. Boyasız çözülecek yerleri boyasız onarımla, boya gereken yerleri de mikron boya ile yaparlar.
Tampon tamir edemiyorsa, bi onu yeni alırsın.
Far, ayak kırığından dolayı değişecekse tamir edilir.
Tüm masarfları da kaskondan alırsın.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Arabayı komple değiştirselermiş![]()
23" Fiat 500e LaPrima
A sütunu onarımı gerçekten gerekli mi?
Bu yapılırsa ve sorgulama ekranında çıkarsa pert değeri teklif ederler ileride satarsan.
Bir de yanlış bilmiyorsam sigorta experi bunun gibi ön liste çıkarsa, sen dışarıda yaptırsan bile bu rakam sisteme işliyor diye aklımda kalmış.
Bir araştır istersen.
Okumadan imzalamam.....
Hasar dosyası açıldıysa artık tramere işlenmiş demektir. Servisten aracı alıp götürseler bile ilk açılan miktar yazar tramerde. Bu liste ön ekspertiz listesi, aracı onarıma aldıktan sonra bu parçalardan bir kaç tanesi gereksiz olur ise listeden çıkartırlar. Sigorta şirketleri her şeyi fotoğraflı ve detaylı istiyor.( değiştirilen parça ve eski parça yan yana sökülmüş şekilde vs.) Aksi taktirde parçanın parasını ödemiyor. Kafasına göre parça değiştiremezler. Bazı parçalara değişen yazmışlar fakat eksper gelip incelediğinde hayır bu parça onarılacak diyebilir. Hasar danışmanıydım daha önce eskisi gibi kolay değil her şeyi değiştirmek artık![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)