User Tag List

Sayfa 84/84 İlkİlk ... 3474828384
1580 sonuçtan 1.578 ile 1.580 arası

Konu: Yetkili Servis Bakım Fiyatları

OnurG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hasar dosyası açıldıysa artık tramere işlenmiş demektir. Servisten aracı alıp götürseler bile ilk açılan miktar yazar tramerde. Bu liste ön ekspertiz listesi, aracı onarıma aldıktan sonra bu parçalardan bir kaç tanesi gereksiz olur ise listeden çıkartırlar. Sigorta şirketleri her şeyi fotoğraflı ve detaylı istiyor.( değiştirilen parça ve eski parça yan yana sökülmüş şekilde vs.) Aksi taktirde parçanın parasını ödemiyor. Kafasına göre parça değiştiremezler. Bazı parçalara değişen yazmışlar fakat eksper gelip incelediğinde hayır bu parça onarılacak diyebilir. Hasar danışmanıydım daha önce eskisi gibi kolay değil her şeyi değiştirmek artık
    + olarak işçilik fiyatlarını onlar ilk kendileri yazmıştırlar, sigorta şirketlerinin her yıl yayınlanan parça başına boya fiyatı ve sök tak fiyatı vardır. Ona istinaden tekrar işçilik fiyatları güncellenir. Aksi takdirde sigorta şirketi faturayı onaylamaz. Eksperin belirlediği işçilikler yazılır ona göre fatura kesilir, ön ekspertiz olduğu için böyle bir fiyat çıkmış.

serkanOC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

a sutunu komple onden arkaya boyanma sebebi.. aradim konustum isin ehli sizsiniz ama ben sadece idrak etmek istiyorum ucuna rutus yapilamaz mi, on bagaj sepeti saglam kasma-kirik yok degiÅŸmesini gerektiren durum nedir, lastik yanakta kopma var evet ama yarilma yok balon yok sadece ogrenmek istiyorum? beyfendi ben 500-600 tane tesla yaptim isterseniz siz baÅŸka yere yaptirin dedi..

Kartal da ki yeri gecenlerde diger arabanin panjuru icin de tavsiye etmistin, onlarin yonlendirmesiyle Bostanci da isimi tertemiz hallettim hatta bir kac defa daha gittim..

bildigim kadariyla tesla mekanige Istanbul da bi Tuzla bir de Merter bakiyor sigorta kapsaminda.. dosya acilmadiysa sadece kaportayı sigortadan yaptirip on takimi cepten yaptirmayi dusunuyorum..

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de liste çıktıktan sonra isterseniz bedavaya yaptırın, tramere o yansır diye biliyorum. Yine detayını sigortacınızdan öğrenin. Şu noktadan sonra serviste yaptırılabilir ama direği boyatmayın tabii ki.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 6 kullanıcı var. (3 üye ve 3 konuk)

1. mega,
  2. S.Özcan,
  3. Ultraleggera

Bu Konudaki Etiketler