User Tag List

Sayfa 85/85 İlkİlk ... 3575838485
1599 sonuçtan 1.597 ile 1.599 arası

Konu: Yetkili Servis Bakım Fiyatları

Vuh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2012 Toyota Yaris, yağ filtre vs değişimlerine ek fren hidroliği değişimi yapıldı, 9300 TL.
    İçime sinmeyen kısım Toyota orijinal motor yağı kullanmamış yetkili servis, hep böyle yapıyoruz dediler

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende geçen ay ilk bakıma gittim 15 binde yapılıyormuş ben 12 binde gittim erken gelmişsiniz falan diye konuştular. Hava filtresini ısrar edince değiştirdiler. Birde telefonda verdikleri fiyat ve gidince farklı fiyat verdiler. Telefondaki verdiğiniz fiyata yapmayacaksanız aracı bırakmayacağım deyince yaptılar. 2 kez garanti kapsamında başvurdum anında çözdüler şaşırdım uğraştırmadıkları için. Birisi akü sıfırı ile değiştirdiler. İkincisi lastiklerde ufak kopmalar vardı continental bayisine yönlendirip hepsini sıfır üst seri ile değiştirdiler.

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Vuh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2012 Toyota Yaris, yağ filtre vs değişimlerine ek fren hidroliği değişimi yapıldı, 9300 TL.
    İçime sinmeyen kısım Toyota orijinal motor yağı kullanmamış yetkili servis, hep böyle yapıyoruz dediler
    Toyota markalı yağ mı kullanılıyor normalde? (Stellantis 2297 kodlu yağ gibi.)
    Yoksa globalde anlaşmalı olduğu firmayı mı kullanmıyorlar? (Misal x firması Shell ile anlaşmalı (İlk dolum/SSH) olabilir ancak bu firmayı kullanmak zorunda değildir.)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler