EOZDAG Nickli Üyeden Alýntý
Bende 50bine vtec2 almaktan daha mantikli bulurum bu saydiklarinizi lakin o kadar da basarili arabalar degiller.
Misal 301 icin konusayim arabada ciddi bir ergonomi sorunu var. Kol dayama kullanim pozisyonundayken el freninin cekemiyorsunuz(Bu bir onceki kasa poloda da var). Saklama gozleri acisindan yeterli alana sahip degiller. Yada 5 vites var, uzun yolda oyle cokta az yakan bir araba degil 90i gectiginizde gayet 5-6 litre yakiyor. Vitesi 5e takiyorsun sagdakinin dizine dokunuyorsun. Bir bardaklik var kullanma diye koyulmuþ resmen kahveni koysan 1, 3 ve 5. vitesleri kullanmaktan vazgecmen lazim. Ha vazgectin yeter mi yetmez cunku ilk virajda bardak yerde.
Yeni Symbol fazla yagmurda (eger tipalari dustuyse ve farketmediyseniz) arka davlumbazlardan stepne havuzuna su alan bir arac. Yada forumlarina bakin tazyikli su kullaniminda boyasi atan araclar var.
Bir once ki symboller fazla yakit koydugunda yakiti disari tasiran araclar.
Malzeme kalitesi, yalitim, yol tutus vs. hic girmeyecegim. O konularda kotu olduklari zaten herkes tarafindan kabul edilen gercekler. Yada kazali 301 ve symbollere bakin arkadan kazasi olanlar arka koltugu yemiþ, onden kazasi olanlar on koltugu yemis. Ha ama nedir, az yakiyor. Bir bagaji var dunyalar sigar, bakimlari ucuz, omru uzun. Yani bu noktada ben olsam bende kesinlikle 301 - symbol tercih ederdim fakat bu arabalar kaliteli olduklari icin degil, ucuz ve mantikli olduklari icin tercih ederdim. Bu arabalar dandik arabalar kabul etmek lazim.