Arkadaşlar öncelikle merhaba, kafam bu aralar çok karışık fikir almak için yazıyorum. Zamanında babamın sıfır aldığı kartalı geçen sene sattık. Yıllarca yük taşımış pek bakımlı olmayan bi arabaydı. Ön direkler sünger gibiydi çürümekten yok gibiydi artık, kapı altları, davlumbaz içleri, cam kenarları baya çürük vardı arabada. Muayeneden geçmeyince altını yaptırıp yok parasına verdim. Boyası orjinaldi değişeni yoktu ama her tarafı ezik cizik içindeydi, cam kenarları camurluklar çürükten delinmeye başlamıştı. Komple elden geçmesi gerekiyordu motor dahil. Bununla baş edilmez yada harcanan paraya değmez deyip arabayı verdim ama şuan çok pişmanım kapıda çürüseydi daha iyiydi. Birde şuan öğrenciyim eğer geri alırsam 4-5 sene yatırıp ondan sonra komple toplatmak istiyorum. Şimdi sormak istediğim bu kadar çürük bir araba toplandıktan sonra bakınca fabrikadan çıktığı gibi durur mu? Başkası için bu arabadan sokaklarda yüzlerce olabilir ama benim için maneviyatı cok başka. Şuan ortalama 45bin bütcem var araba almak için ama hiç bişey beğenemedim o'nu istiyorumBirde geri almak için noter kağıdında adamın numarası var ancak nasıl yaklaşmalıyım? Ne yapmalıyım bi fikir bir yol gösterin