Hahah o konunun sahibi ormancımıydı.Konuyu biliyorumda kimin açtığını bilmiyordum.
Printable View
ben inecem 4-5 saat araba parlatacam. Arabamın kaput altındaki eksiklerini yağmurluk giyip eksiksiz olsun diye ıslanmayı göze alıp şağıda uğraşıcam böyle tipin biri bana vuracak dayılanacak. Artık hangimizin arabası ne şekle girer bilmem. İnşallah sadece arabasına zarar veririm
Daha taze olay
Dün akşam dayı bana sürttü
Hata sende dedi hemen
Dedim sabaha kadar ben haklı sen haklıda desen iş değişmeyecek
Sen evraklarını ver tutanak tutalım
Dedi benim vaktim yok
Kaçar gidersen benim işime gelir dedim
Korktu tutanak tuttuk
Onun arabasında hiçbirşey yok ama benim arabada dodik sürtmesinden dolayı pasta cilalık iş var
Bakalım ne olacak
Evet kadın cinsiyet trafikte biraz daha hoyrat çıkıyor yola..sıkça da karşılaşıyorum ama elimden geldiğince uzak duruyorum :) da cinsiyetçi sınıflamalar falan yakışmamış. Sırf bir erkeklik organın iki üç fazla kasın var diye kadınları güçsüz görerek asagilarcasina tehdit etmek ve bunla övünmek ayrı acınası. Yakıştıramadım.
Umarım bu şekilde düşünenlerin karşısına şöyle sağlam bi tro çıkar da yatırıp s.ker :)
Valla bende konuyu açtım hatta başlıkta "Kadın sürücü" benzeri birşey de yazmadım.
Zaten olay anında yaptıklarım ortada. Keşke kadın değilde erkek olsaydı. O zaman haklılığımı söke söke alırdım.
Ama konu kadına şiddete dönmesin. Memleket magandadan geçilmiyor zaten. Ne şartta olursa olsun kadına el kalkmamalı...
İstanbul trafiği çok zor gerçekten herkesin elinde telefon, dikkat yok. Herkes sağdan soldan kaçıp 2 araba geçmenin peşinde. Cinsiyet ayrımı yapmamak lazım kadın erkek eşittir benim gözümde. Çirkefleşen insana çirkef olacaksın, kaza bu her zaman olabilir başa gelebilir mantığım vardır ve her zaman soğukkanlı olurum ama ortalıkta gezen çok değişik insan var. Bakın ciddi anlamda sakinleştirici kullanan, ilaç kullanan, ot, uyuşturucu kullanan insan çok fazla.... Hayat artık çok zor ve insanlar patronuna, eşine, çocuğuna kızamayıp size saldırıyor. Uğraşmamak lazım, başa bela alıyorsunuz çünkü. Dediğim gibi kadın erkek eşittir, hanımcılık yapa yapa bayanlarımız her şey de üste çıkmaya başladı. Sokakta gezen her bayan yakınımızda ki bayanlar kadar nazik, narin değil! İşin içine küfür hakaret gelirse kadın - erkek ayrımı yapmamak lazım bence. Geçmiş olsun abi tekrardan ama en azından plakasını polise vermelisin, şu zamanda her yer çevirme illaki bir ceza yazarlardı.
Öyle demeyin hemen ama. :D Trafikte aracıma vurduktan sonra öfke ile inen hanım kızımızı sakinleştirip numarasını alıp ilerleyen zamanda kendisine vurmayla sonuçlanan hoş anılarda yaşanabiliyor. :redspotda
Ya geçen akşam tam sinyal verdim, apartmanın garajına giricem durulmaması gereken garaj girişine park etti. Eliyle 1 dk yaptı, bekliyorum indi bagajı açtı bişey aldı bindi eliyle hadi yapıyor. Neye hadi dedim sen geri gideceksin ben giricem, bekliyor bi hafif öne gelme hamle yaptı ben gideyim diye dokunacak kadar gittim ben de bekliyorum dokunsa da insem diye. Cırcır camı açtı konuşuyor. Geri gittim YOL VERDİM vermemem gerekirken, açtı camı ne bekliyorsun diyor bana. Dedim SİZ geri gideceksiniz ben girecem oraya arabayı zaten yanaştıramazsınız o şekilde.
Ne dese beğenirsiniz, "almışsın ehliyeti araba kullanıyorsun zannediyorsun salak". Şimdi ben bu kadına SİZ ve diye nazikçe hitap ederken böle davranan İNSAN cinsiyetinden bağımsız YAVŞAKTIR. Sen git kocan gelsin diyecektim de hadi dedim sen yoluna ben evime. Cevap bile vermedim.
Trafikte hatayı kadın da yapar erkek de yapar, kadınlar biraz daha cazgır olabilirler o ayrı mesela. Lakin ne kadınlar tanırım bir çok erkek sürücüyü cebinden çıkarır.
Ankara da ikamet edip yaşı yüksek olanlar bilir, Çankaya da panorama restoran vardı, kadın ın teki garsonlar kendisiyle dalga geçtiği için mustang i ile camdan içeri girmiş, garsonlar üstüne saldırınca da arabadan tabanca ile havaya sıka sıka inmişti.
yine ankara yine Çankaya bu sefer Yıldız-Oran arası , kadının teki kocası bir kadınla yemek yiyor diye Thunderbird le restoranın içine uçup, pompalı tüfekle arabadan inip nerde lan kocamla yemek yiyen kadın diye bağırıyordu.
yani kadın deyip geçmeyin. Delisine denk gelirsen…
Şimdi bunlar erkek olsa iner çakarsın iki tane. Hatunlar bunu biliyor, ondan böyle mal mal davranıyor terbiyesiz olanları... İçinde az buçuk çirkeflik olan hemen fırlıyor. Nasıl olsa dayak atamaz bi *** yapamaz diye. Şimdi bir de zaten "taciz ediyor" mevzusu çıktı, haksızken bağırsa, buradaki bazı klavye delikanlıları gibi etraftan başka mallar gelecek, çakma delikanlılık yapmaya çalışacak, al başına belayı.
Sürtme konusunda da vardı; "bana denk gelmesin, al 50 TL'yi der sustururum"lar, şunlar bunlar. Keşke bi denk gelsek ya, stres atardım az...
Ahahah o neymiş ya, fenaymış valla :)
Valla hatunların ortası yok. Kullanan efsane oluyor, kullanamayan gazoz :)
Annemin de bir arkadaşı vardı, o da süper kullanır, "ben gırh senelih şoforum" diyen adama toz yuttururdu. Öyle ki "maço" kocası bile Mercedes'ini verirdi kadına kullansın diye.. Düşünün, mekan Ankara, 90'lar...
bu yazdıklarımın tamamına bire bir şahit olmuşumdur, 3 üncü olayı da anlatayım sonra off line olacağım.
Yine ankara, Çankaya dan gelip reşit galip caddesinden aşağı dönülen ışık. köşe bina zemin kat bizim ofis var. oturuyoruz, kırmızı ışıklarda kadının teki önündeki arabaya çarptı. kadın indi nasıl özür diliyor. Adam da bağırdıkça bağırıyor. Bizim ofis te bir abla-diyorum ama benden 10 yaş genç- gideyim de müdahale edeyim dedi. İlk lafı hanımefendi öküzlere beyefendi dersen böyle bağırırlar o yüzden öküze öküz diyeceksin oldu. Adam ne diyorsun sen diye bizim ablayı omuzundan itmesiyle. 68 kg tekvando da derecesi olan ablamız adamı yere çarptıktan sonra görev başında memura mukavemetten kelepçeyi taktıydı.
Bunlar hep yaşandı. şu anda yazarken de hatırladıkca gülüyorum.
yorumları okudukça bazen şiddet doğmaması imkansız diyorum :)
Aracı kıpırdatmadan trafik çağırın vurup kaçtı diye tutanak tutturun. Kaza yerinden 20 metreden ilerisine trafik bakmaz bilginiz olsun
Polis ilgilenmiyor ki.
Karakola gelin diyor. Babamın başına geldi, aynaya çaktı birisi eski arabada, ayna kırıldı gitti. Babam yerinde durmuş polis çağırmış, işte yok karakola gelin tutanak tutturun bilmemne. Adamcağız da 2-3 saatini yemiş böyle, sonuçta ne oldu, hiç... Sigorta ayrı telden çaldı, polis ayrı. Tutanak falan da tutulmadı.
En güzeli vurup kaçmak galiba kaza anında... Kaçanın yanına kâr kalıyor resmen.
Öncelikle geçmiş olsun. Geçen hafta şirket arabası ile arkadaşlar bursada kaza yaptılar. Adam arabadan ruhsatı alıp gelicem ayağına kaçmış. Vuran da o. Sonra bizimkiler polisi arayıp plakayı veriyorlar. Adamı hemen karakola aldılar. Araçta sigorta yokmuş oyüzden kaçmış. Siz polisi aradınız mı?
Biraz gec gordum ama Plakasini vermek istersen mesajla falan, ceedcluba sorarım belki birinin cikar. Arka camda sticker falan garmiydi