Abi bu yeniden para isteme olayları ayrı komedi. Bi de adamları uyarıyorsun aman sakın falan diye. En okumuşu bile atlıyor. Biz zamanında Bodrumda bi Tatil Köyü projesine girdik. Proje bitti ilk sene kullandık devremülkü oo süper ama burası fazla yaşamaz satalım dedim. Annem olur mu olm niye kapansın dedi. ödediğimiz parayı bi de klübün harcamalarını gösterdim anlattım. Ya sen ne anlarsın daha üniversiten bitmedi nerede çalıştın para kazandın da biliosun dedi. Ertesi sene gidemedik 3. sene sezon ortasında kapattılar. Herifler deli gibi ikram veriolardı orduevi fiyatına. 3. sene ortasında kapanma nedeni de mühürlendi. Herifler elektrik faturalarını ödeyememiş kaçak elektrik çekip trafoyu yakmışlar. Bodrum Elektrik idareside şikayet edip mühürlemişler tesisi. Olay 98 de oluyor. 2004 de tesiste toplantı olacak karar verilecek dediler kışın ortasında gittik Bodruma. Bizim gibi 20 kişi daha gelmiş bi de yönetimin avukatı gelmiş. Denetim için komiser falan geldi neyse. Yönetim karar almış kararlar alınıo kabul edenler etmeyenler diye soracak bizde kabul etmeyecez. Kabul etmiyoruz diye el kaldırdık 20 kişi. Yönetim avukatı kağıt çıkardı elinde 380 parsellik oy hakkı var. Para istiyorlar yeniden tesisin açılması için. İstedikleri para yeni devremülk parası. Vermeyenleri atarız falan dediler. Atamadılarda yapamadılarda. Daha sonra şansa 2012de Facebookta grupla karşılaştım herkes mağdur. 500 kişi falan. Toplantı yapılacak nerede istanbul Topkapı Palace otelde. İyi dedim kalktım gittim belki kurtarırız diye. Millet çıkıo fikrini söylüyor falan neyse bi herif çıktı dedi ben bu yönetime talibim eski yönetimi indiririz diye. Ulan herifi bi yerden tanıyorum diyorum. Herif anlatıo çalışma yaptım şu kadar borç var kelle başı şu kadar toplarsa olayı kurtarırız üyelere 2 senede bir kullanma hakkı veririz geri kalan zamanlarda tesisi otel gibi kiraya veririz kendini kurtarana kadar sonra biz kullanırız bizim olur diye. Herkes zıpladı evet olur diye. Sonra hatırladım bu herif yönetimin avukatıydı lan dedim ama anlatamadım. Millet atladı. Paraları verdiler ben devre mülk sahibiyken devre tatile terfi ettirildim para vermediğim için. 700 konutluk yerin sadece 30 tanesi yarım olarak onarıldı hop yine kapatıldı. Milletin paralar gene iç edildi. Ortada avukatta yok Panclub mağduruda kalmadı. Şu anda devrede mi değil mi onu da bilmiyorum.