HaKo Nickli Üyeden Alıntı
ne zaman cezalar arttı , tv lerde bas bas açıklama yaptılar affetmeyeceğiz cezalar çatır çatır kesilecek diye , bakıyorum herkes hız sınırlarına uyuyor ,
lakin ,
otobanda gidiyorsun , yol aslında bom boş , ama herkes ceza yeme korkusuyla sabit hız takıldığı için en sol şerit 100-120 km aralığında takılan sığırlarla doldu taştı yine. adamdan yol istiyorum , aynadan görüyor , görmemesi mümkün değil , hiç oralı olmuyor , tepki gösterince ben 120 ile gidiyorum.
kardeşim şunu anlayın artık , sol şerit sollama şerididir , maksimum hak tanınan hızla gitme şeridi değildir. ister 150 ile sollarım ister 200 ile , ama ilerlemek zorundayım. hızım sınırları aşıyorsa o trafik polislerini ilgilendirir , sizi değil.
bu millet bişeyleri yapmaya çalışıyor ama hep yanlış yapıyor, eğitilmiyoruz , kulaktan dolma bilgi , haber bültenleriyle bilinçlenip , iyi veya kötü bir şeyleri yapmaya çalışıyoruz. Trafiğin düzelmesinin tek yolu eğitimden geçer, çocukların kafalarına bir dünya zırva dolduracaklarına trafik etiği ahlakı gibi dersler koymaları lazım bence.