Yüzde yüz katılıyorum.
Valla beyler özellikle sene sonuna kadar cok dikkat etmek lazım kemer takma, telefonla konusma, hız asımı, egzos büyük sıkıntı
Printable View
E5 uzunçayır, Koşuyolu acıbadem arasında hız koridoru var. 80 miş limit, 100 ile ceza yemişim mayıs ayında şimdi gönderdiler sağ olsunlar.
Eşime de araçta bluetooth var telefon sürekli bağlıdır ama telefonla konuşma cezası göndermişler. Aç kaldı köpekler
Uzun zamandır kameraların olduğu yerde hız sınırına dikkat ediyorum, bunların ne yapacağı belli olmaz çünkü.
21 Nisan'da sabaha karşı 3'te hız koridorunu aştığım için yemişim cezayı, 29 Ağustos'ta geldi.
Gün içinde trafik vs zaten hız koridorunu aşamıyorsun istesen de yol boş olduğunda ciddi sıkıntı.
e-5 uzunçayır-altunizade
bağdat bostancı-göztepe
sahil göztepe-bostancı
arası hız koridoru var.
sahilde küçükyalı sonrası radar olabiliyor.
bunun haricinde anadolu yakasında bildiğim yok.
Haramidere yokuşunu inerken salıyorum aracı 100-120'ye çıkıyor hatta yokuşun sonunda kamera var ama sorun çıkmadı şimdiye kadar. geri kalan tüm yolu ise 88 ile gidiyorum. köprüden Maltepeye giderken Altunizade-Acıbadem arası aktif ceza yiyen arkadaşım var. çamlıca-ataşehir arası Emaarın yolunu kullanıyorum genelde daha yamulmadım neyseki
bir de o yolun avantajı göztepe yeni sahra yokuşunu tırmanmıyorsun ortalama yakıt tüketimi düşüyor.
E5'de şeritleri ortalayarak geçmeye çalışın, EDS projesini yapan mühendislerin söylediği kadarıyla kamera algılayamıyor. Birde EDS sisteminin başında da görevli memurlar var sonuçta şanslıysak gözden kaçıyoruzdur. Ama heryer de çevirme mevcut ve polisler geceleri pusu atıyor. Kemere, evraklara dikkat edin derim. Çok çıkartmıyorum arabayı çıkarsam da acayip sakin devam.
Fotoğrafsız bile yazar gönderirler. Bir seferinde çıkmaz sokakta nizami şekilde durup (hatta neredeyse park etmiştim) yol durumuna bakayım dedim o arada fahri müfettiş sağolsun hareket halinde telefon ile konuşuyor gibilerinden birşeyler karalamış, durduk yere nur topu gibi ceza sahibi olmuştum.
Aksini sen kendin ispatlayacaksın tabi ispat edebilirsen. Açıkçası o gün bu duruma çok sinirlenip uğraşacaktım, peder engellemişti. Ceza meblağı o gün erken ödeme ile önemsenmeyecek bir miktardı bende ödeyip kafamdan öyle silmeye çalıştım ama hafiften kindar süpriz sendromu mevcut olduğundan durur durur aklıma gelir.
2 sene önceki hgs cezam 2 gün evvel elime ulaştı. tşk sipirmin
fahri müfettişin kontrolsüz şerit değiştirme cezasını mahkemeye dilekçe vererek iptal ettirdim, miktar ne olursa olsun ödemeyin fahri müfettişten gelen cezayı. dilekçe de ise "bu fahri müfettişi şahsen tanımam, bu cezayı bana neye dayandırarak yazdı onu da bilmiyorum ben bu cezayı işlemedim ayrıca bu cezanın yazılmasını sağlayan video, foto kaydı varsa tarafıma ibraz edilmesini, eğer bu söylediklerim yoksa cezanın iptalini..." diye bir yazı döşüyorsun abicim paran da cebinde kalıyor :) uğraşmazsak bunlar bizi kucaktan indirmeyecek, uğraşın
1 yılı aşan süre zarfları için dava açıp ittal ettirebilirsin.
Trafik Cezası Kesildikten 1 Yıl Sonra Tebliğ Edilmezse Yok Hukmundedir
filo kiralamada cezadan sorumlu devlet bakanıyım , soruları alabilirim
abi avisten araç kiralayıp 16 temmuzda edirne tarafına gitmiştim dönerken biraz aciliyetten dolayı navigasyonun 3saat 20dk verdiği yerden 2saat gibi süreyle istanbula döndüm avis haber veririz demişti cezalar için 4ay doldu hiçbirşey gelmedi bundan sonra gelme ihtimali varmıdır
bide provizyon parasını 100 lira eksik vermişlerdi o gün peşine düşmedim neden olabilir