Ben Göztepe'de otururken;
Shell-- Selamiçeşme Işıklar (Barbour yanı)
BP--Ziverbey (1. köprü çıkışında)
Printable View
1.4 hdi motor 2005 model citröen c3 aracımı aldıktan sonra dün 3. Defa depoyu fulledim.
İkinci doldurduğumda würth motor temizleyicide katmıştım.
Depo dolupta eve giderken ilk ışıkta aracın sarsıntısının azaldığını, daha az titreşim olduğunu fark ettim.
Böyle bir şey olabilir mi ? Benim Hüsnü kuruntum mu ?
Olabilmesi için enjektörlerin gerçekten çok kirli/kurum kaplı olması gerekir.
Ayrıca bir bot:
Shell ile opet arasında bile aracın çalışma sesi değişir. Opette sesli çalışam dizel shell’de sessizleşir
Yakıtların kalıtesı neredeyse bırbırının aynısı. Cok markaya takılmayın. Istasyon onemlı
bu benzinden ne çektik be ne olurdu biraz ucuz olsa
Daha önce soruldu mu bilmiyorum fakat Istanbul/Merter Bp ve Shell istasyonları için yorumlarınız genel olarak nedir
genelde shell merterden almaya çalışıyorum ancak denk gelmezsem mecbur başka yerlerden de alıyorum ancak pandemi başından beri araç çok sık rejenerasyona giriyor. partikül filtrem can çekişiyor. belkide son bakımda servis kullandığı yağ konusunda yamuk yapmışta olabilir bilemiyorum ama bende durum çok kötü her depoda 1 2 defa oluyor uzun yoldan döndükten sonra bile başıma çok gelmeye başladı
İstanbul Kartal-Pendik civarları için Shell ve BP de benzin için hangi istasyonu tavsiye ediyorsunuz? Shell v-power her istasyonda bulunmuyor sanırım,pendik yanyolda ufak bi shell istasyonunda buldum onda da tek pompasında var bu yakıt.
Kartal oto sanayi yanyoldaki shellden yakıt alabilirsin v power kaliteli test ettik ordan alıyoruz biz sürekli
Opetten benzin aldım, araba acaip çekişten düştü, daha titreşimli çalışmaya başladı. Daha önce de almıştım ama çok garip geldi bu sefer. 3 silindiri dibine kadar hissettirdi :D
And. yakası kayışdağı brandium shell yakıtı sıkıntılı. Motosiklet te kullandığım için çok daha kolay hissettiriyor kötü yakıt.
Buaralar benzınde sıkıntı var. Nedense sıkayetler hep shell.
Bende pıst oncesı almıstım,araba cekısten cok dusmustu.