eyvallah hocam teşekkür ederim bi deniyeyim
Printable View
Dizeldede benzindede hep Shell kullanıyordum alternatif olarak BP kullanıyordum. Gecen gun aldıgım Shell benzinden sonra mecbur kalmadıkca almamaya calısacagım. BP'de bariz fark var İzmir'de olanlar için Bornova tunellerden onceki veya sonraki BP'yi tavsiye ederim. Arabam 1.6 THP 208.
İş yerinden arkadaş cuma günü eve giderken depoyu beylikdüzü shellden fulleyip aracı kapı önüne koyuyor.Pazartesi marşa basıyor araç çalışmıyor çekici tamirci derken mazot filtresi tıkanmış kötü yakıttan aman diyim uzak duralım bu aralar beylikdüzü shellden.
Haramidere yönünden gelirken avcılar yan yol bp tek geçerim düzenli olarak ordan alıyorum yakıtı araçta bir sessizlik söz konusu
Ankaradaki arkadaşlarımız benzinleri nereden alıyorlar şu sıralar ? Şaşmaz shell den alıyorum yıllardır fakat varsa güzel alternatif oktanı gerçek veren oraya yönelelim
bende ethanol analyser var, OSTİM Shell %5-6 veriyor Eskişehir yolu Shell ise %4, Şaşmaz OPET %3-4 çıkıyor... ethanol azaldıkça kalite ciddi düşüyor geçen gün Ümitköy Shellden aldım %4 oldu... aracında ethanol analyser olan arkadaşlar yazarlarsa çok memnun olurum...
İstanbul anadolu yakasında
Eski ataşehir shell şimdi bp oldu. Hala kaliteli olduğunu düşünüyorum.
İzmir için de varsa bir tavsiye seviniriz.
Kocaeli için tavsiyeniz varsa alırım.