Forumda belli bir güruh var Hakaretten ve ego laflarını ağızlarından düşürmezler,ilk hakaret sıralarını kendilerine layık görürler. @
gan kullanıcı adında ki abi bir diğer konuya 997TT ile alakalı olumlu bir yorum yazınca ''yalaka'' damgasına yakıştırıldı,bu konuda ise mantıklı ve yine olumlu bir yorum yazınca ayakta alkışlanıyor beğeni yağmurları falan. Zaten bu beğeni butonu geldiğinden beri sosyal medyada zannediyorlar kendilerini,ne kadar like o kadar mike :) .
Yani 5 dakika önce yalaka 5 dakika sonra kaliteli adam olarak adlandırılabilirsiniz. Ne bahsi geçen şahıs ile özel bir görüşmem oldu,ne de şu forumda ''özel mesaj kutusu'' kısmında mesajlaştım. Kimseyi de savunmuyorum ,bahsi geçen şahsı yakından da takip etmiyorum ,belki bazı arkadaşların serzenişleri doğrudur haklı yanlarınız vardır 997TT ile alakalı. Gram tanımıyorum kendisini,yapmış olduğu paylaşımlarında bana herhangi bir faydası yok yakından da takip etmiyorum.
Ne kadar boş zamanları var ise ,üyelerin geçmişte yazdıkları mesajları araştırıyorlar. Dur şöyle bi caps bulayım da atayım biraz beğeni alayım,hatta laf soktuğumu düşünsün karşıdaki belki bozulur vs. :) Hakaretten dem vuruyorlar,5 dakika içinde vatan haini ilan ediyorlar. ''Sen kimsin ki beni yargılıyorsun'' diyorlar kendileri başkalarını yargılıyor. Önce herkes önündeki pisliği temizlesin sonra karşıdakine çamur atsın.
Yalakalık mı ? Bu konuda alt alta yazılmış mesajlarda baya yalakalık var .
Forumda sadece otomobil konuşalım bence herkesin iyiliği için . Siyasi konulara da yazdım bence kapatılsın gerek yok,benzin zamları dolar konuları da kapatılsın tabii yönetimin bileceği iş . Yaklaşık 9 senelik üyeliğim boyunca en kalitesiz 2 seneyi görüyorum bu forumda. Arabalardan uzaklaştık,gırgır şamata konularından uzaklaştık ,kimse kimseyi sevmiyor ama herkes herkesle samimi :)