Dün akşam 508'leri inceledim niyeyse çok içime sindi siyah dizel otomatik bana çok yakışırdı :D Opel ve twingoyu satarsam sanırım 508 alacağım.
Printable View
Dün akşam 508'leri inceledim niyeyse çok içime sindi siyah dizel otomatik bana çok yakışırdı :D Opel ve twingoyu satarsam sanırım 508 alacağım.
1.5 senedir 207 1.6 hdi dinamic aracım var.genel bakımları dışında çok şükür hiç bir masraf açmadı.Aynı fiyat bandında bir çok arabaya bindim.Honda civic es - Bmw e36 - ford fiesta - Wv scirocco bu araçların içinde en masrafsız en dertsiz olanı şuan kullandığım 207
fransızlar ev ve mutfak aleti falan üretsin bu konuda iyiler. Tefal çok yaratıcı şeyler üretiyor mesela. Araba yapamadıkları kesin. Sadece peugeot için söyemiyorum bütün fransız arabalarına salıyorrum şuan. Spor araçta japon konforda alman seçerim spor araçlara b5 rs4 ü konfor araçları lisetesinede lexus eklenebilir. Zaten fransızlara da kılım sevmem etmem sevene lafımız yok alan alır biner de benden uzak Allaha yakın.
Abi ben sevmıyorum fransızları da mallarınıda civic sorunlarını burda inceden yazmana gerek yok tavanına buzdolabı düşmüş gibi çökse de fransız arabası almamda binmemde binen binsin. Piyasada alabileceğin birçok fransız malı bozulma potansıyelıne sahıpken son kasası hariç alabılecegın hiçbir hondanın direği çökmüyor ona bakarsan.
2005 model gırtlak dolu dizel bir megane2 aldığım paraya orta halli bi ies alabiliyorsam @GokhanRS abinin dediği noktaya çıkıyor. ne kadar ekmek o kadar köfte ;) ama dediğim fiyat yanlış anlaşılmasın 2hava yastıklı güvenlik paket hondalar için öyle gp olmasa baya ucuz çok donanım olmayınca 2 hava yastığı donanım oluyor :D
Herkes binmesin zaten Fransiza. Bindi de ne oldu.. En basit ornegi benim sahip oldugum araclar, Megane RS.ler. Fransiz mransiz ama fiyati uygun diye olmadik tiplerin eline gecti bir cogu da mundar spec oldu zamaninda.
Simdi yeni yeni bilincli ve mal kiymeti bilen ellerde hayat buluyolar. Tabii bunda ikinci el piyasasinin guncel durumunun etkisi olmasinin yani sira, sahsi gorusume gore bu paralara daha iyisinin alinamamasi. Kimisinin utuye benzettigi arabanin pist versiyonu zamaninda pist suresi goz onune alindiginda Porsche.lerle Ferrailerle kiyaslandiysa ve cogunu da geri biraktiysa bunu 1 kez daha degil, birden fazla kez dusunmek lazim. RS piyasasini costurmaya ya da gidiklamaya calismiyorum; yanlis anlasilmasin... :) Boyle Fransizlar da var demeye calisiyorum.
Korkutuk Fransiz manyagi da degilim; gozum arada M3lere de kayar yani. Ama yigidi oldurelim, hakkini da verelim. Her Fransizi b.klamayalim.
He bazi Fransizlar evet. Kaportasi incedir, vb. vb. katiliyorum. Marka model vermeye gerek yok. Ama bunlar adamlarin kalitesizligi ile ortusen bi durum degil ki. Musteri portfoyune gore uretilmis araclar. Fiyati uygun olsun, daha cok satilsin, dar gelirli adam da alirken mutlu olsun, satan adam da satarken cirosu yukseldigi icin mutlu olsun.
Cok da uzatip kafa utulemek istemiyorum ama net bi atasozu var. Bakarsan Bag olur bakmazsan hurda. Oyle miydi ? ? ?
Son dönemde 3008 gibi başarılı araçları var ama ben de hiçbir zaman peugeot tercih etmem. Zevkler renkler diyelim, fiata bindim kiaya bindim ama peugeot hiç düşünmedim.
Katiliyorum. Mesela kosu ayakkabisi deyince en iyilerini Asics yapar. Deli divane arastirmaya gerek bile yok; atletlerin ayaklarina bakmak yeterli. :)
Algi da isin icinde yani. En iyisini de sunsalar, kimisi kosu ayakkabisi alacagi zaman gider Nike alir, kimisi Adidas.
Narin ve kırılgan oluyor, 2. eldede diğer markalardan daha fazla değer kaybettikleri için tercih edilmiyor
Tüm bunlara rağmen 2008 özelliklede 3008 çok fazla var piyasada
Peugeot yaramaz, ben 8 yıldır şahsi araç olarak peugeot ya biniyorum. Şahsi aracım dışında da uzun kilometreler yaptığım şirket araçlarım oldu. 2013 ağustostan beri de şahsi aracım olarak 406 ya biniyorum. Arabaların elektronik/mekanik oynamadık yerini de bırakmadım. Şuanki 406 yı da 6 ileriye çevirdim. Kötü araba siz binmeyin. :)
Uzun süredir Peugeot kullanıcısı olarak (hususi/ticari birçok modeli uzun kmler kullandım) kötüleyenlerin %90 ı hiç peugeot sahibi olmamış, kalan %10 u da genelde haşat araçlara binmiştir. Bir çoğunun kullandığım araçtan haberi yok, peugeot un böyle arabası mı varmış diyenler var. TR de alman ve japona karşı özel bir ilgi var. Diğerleri onlara göre araba değil. Her aracın kendine göre artıları da vardır eksileride. Mercedes, Nissan, Audi, VW, Renault vs markaların birçok aracınıda uzun süre kullandım. Fiyat/performans/donanım tercih edilebilecek bir çok modeli var. Usta bulmak sorun, peugeot ustasıyım diyen ustalara fazla geliyor araç. Özellikle elektronik kısmı...