SpeedlinE™ Nickli Üyeden Alıntı
Para harcarsan her araba adam olur emin ol.
Bazen "keşke" duygusunu yaşamamak için insan onun hatrına bile bı düşünür çünkü seneler sonra sokakta bir bakımlı kartal gördüğün zaman kartal dursaydi da toplasaydim diyebilirsin .evet belki kolay değil belki para yer ama insanın birçok anısı o arabayla geçmiştir.Belki onunla üzüldünüz onunla ağladınız,belki bir temmuz sıcağında denize gittin,belki bir kış akşamı içinde ailecek otururken kaloriferi açıp ısındınız,belki bir gün baban espri yaptı sen gülerken kapıyı açıp içine oturdun,belki birçok mutluluğu onunla sagladiniz,belki baban eve ekmek parasını o arabayla kazandı vs vs. İster istemez bir aracın ilk sahibi olunca emin ol sayısız hatırası oluyor insanın. Hiç yoksa bile ben kendim için konuşuyorum o arabayı satın alırdım,sac aksam olarak kartalın orijinal veya yan sanayi parçası hala bulunuyor. Abilerimizin dediği gibi belki ustalar takmayacak ugrasmak istenmeyecektir ama hala daha insanın dilinden anlayan iyi insanlar var arabanın durumu bahsettigine göre kötü ama bazı şeylerin hatrına dediğim gibi zamanla hepsini denemeye calisir veya yapar.
Şimdiden kolay gelsin,umarım kendi açından en doğru kararı verirsin.