bizim mahalle cok şenlik şu aralar gelmeyin:D
şöyle diyim kırkkonaklar tarafı bitmiş durumda
köşkün arkası iyi güzel tamamda mühye perttir
çevre yolu bitmiştir
biraz daha yağsında tekrar cıkıyım hehe:D
Printable View
bizim mahalle cok şenlik şu aralar gelmeyin:D
şöyle diyim kırkkonaklar tarafı bitmiş durumda
köşkün arkası iyi güzel tamamda mühye perttir
çevre yolu bitmiştir
biraz daha yağsında tekrar cıkıyım hehe:D
Ümitköy Çayyolu şuan süper kızaklarla kaydık ettik böyle giderse gece dahada güzel olacak.
Antalyadan bugun dönüş yaptım yollar çok kötü arkadaşlar buarada bende oranda oturuyorum yollar berbat gerçi belediye iyi çalışıor yolları temizliolar falan ama bence yinede oturun sıcacık yuvanızda :)
valla ben AVM içnde olduğum için dışarı göremiyorum ama haberler dışarda durumlar baya bi yogun heralde :D yağsın yağsın berekettir :)
Tam yan havası süper valla :D
Sedat çıkınca bıraz gezelim :p
ben az önce dışarıda yürüdüm. etraf süper... bembeyaz heryer.. dolmuş ve taksi dışında pek araba yok..
Ne guzel bahsediyorsunuz oyle.. :) Burada da her yer beyaz olsa keske.. Yagmur camur, baska bir sey yok..
vALLA BENDE yeni geldim eve arkada 17 ler onde karlastıklerı yanlamk zevklıymış :D:D:D
odtu nun içi çok keyıflıydı kırıyon yanı verıyo baska bişeye gerek yok hahaha
burda hiç bişey yok ya :) Allah yardımcınız olsun
yaklasık 4 saattır hıpodromdaydık cok zevklıydı 6 7 tane stı ve bı okadarda farklı arabalar ıle yanladık:)su an hala kar yagıyo eskısehır yolu ve umıykoy cayyolunun ıcı cok guzel:)
bende ordan geçtim gördüm arabaları kuzen wardı yanımda dedim gel girelim 2 yan werelim yok dedi.keşke gelseymişiz yaw
yeni yıla konut kentte yanlayarak girdik ayıptır söylemesi elde absolut şişesi:D
trafodan caminin önüne doğru devam eden yol inanılmaz oluyor:)
bizim otelin önü arjantin caddesinin bi arka sokağı
http://img254.imageshack.us/img254/4326/img0161zh8.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/i...pg/1/w1280.png
Ankara da yoğun kar yağışı var yola çıkan arkadaşlar dikkat etsin...
her yeri tuzlamış belediye yan man yok:)