tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı
İnsanlarla uğraşmak zor, illa bir şey yapacağım diyorsan e-ticaret'e yönel.
yakın zamanda yaşadığım örneği anlatayım, bir iş aldık. işin yarı parasını aldım. Adama 30 gün sonra işin biter dedim, malzemenin parasını ödedim,
Koskoca geri zekalı fabrika çalışanları kapaklarımı üretemedi bir türlü adamın işini sırf bu yüzden 20 gün geç bitirdim.
Adam laf söyleye söyleye bitiremedi, haklı mı ? sonuna kadar haklı. İşi teslim ettim o olmadı bu olmadı dedi ok dedik. Ne dese yaptık.
En son fabrikasına 2 dolap yaptım onu da bana kitledi cezanızı kestim diye. Hoop al sana ummadığın maliyet.
sen bir de araç işi diyorsun, hadi ben 2 metre dolabı komple sıfırdan yapsam maliyetim belli. Geldi sana parçası pahalı bir araba, özellik elektronik vs kurcalarken bozuldu, belki zaten bozuktu bilmiyorsun. ne yapacaksın ? Uğraş dur.
Sıkıntı yaşarsın, girişimciliğini takdir etmekle birlikte sana önerim. Kosgeb kursuna git, güzel bir proje hazırla, ve yapmayı planladığın işte bir süre çalış.
Çünkü işin içine girince dışarıdayken bilmediğin çook fazla şey çıkacak. Bir sürü iş yapmış bir abin olarak söylüyorum.