alfada spor pakette olsa sert bi kullanım söz konusu değil aksine çok keyif alabileceğiniz bir motor tavsiye ederim.
Printable View
508 sw de 8bin tl hasar kaydı var 5 6 parca boya var ama cok temızdı
Çocuklu bir aile için hem yakışıklı hem de çok kullanışlı olur 508.
508lerdede allure paket bulmaya çalışın.
onlarda ekran , elektronik park freni,arka bağımsız klima vs var.
mesela bunun gibi mi fiyat uzay :D
Peugeot / 508 / 1.6 e-HDi / Allure / DİZEL OTOMATİK SUNROOFLU 18"JANT 115BEYGİR HASAR KAYITSIZ sahibinden.comda - 646033476
Giulietta, paylaştığınız 308 ve 508 den kat kat daha sorunsuz bir araba.
Ama sene olmuş 2019 ve siz hala varyatör diyorsanız kesinlikle bir Alfa sahibi olmamalısınız.
Süspansiyon konusuna gelince 2011 model olanların süspansiyonu daha serttir. 2012 yılından sonra bir revizyona gidildi. Yani her sağdan soldan duyulanlara göre hareket etmemek gerekir.
Size pejo tavsiye ederim.
508 Allure ben epey kovalamıştım donanımı gerçekten çok iyi.
Yanlız internetten araştırdım şanzımandan, vites geçişlerinden çok şikayet var.
Makyajlı kasayla şanzımanda değişmiş. İlanlarında hava süspansiyonlu olana/yazana denk gelmedim.
Fakat direksiyonun sol kısmında bi hazne var açılınca tuşlar var ne işe yaradığını bilen var mı? :)
bigün zengin olursam :D
Mercedes - Benz
Unimog
SANAYİCİ İŞ ADAMINDAN SATILIK UNİMOG
Mercedes - Benz Unimog 404S 4x4 Model 72.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 659306212
saglikli iyi huylu apaci
At / saglikli iyi huylu apaci sahibinden.comda - 665302829
zamanında 508 allure donanım kullanma fırsatım oldu makyaj öncesi olandan. donanım olarak gerçekten çok tatminkar o zaman headup display ve full elektrikli deri koltuğu çok beğenmiştim fakat şanzıman gerçekten büyük sıkıntı eğer çok takıntılı değilseniz alınabilir makyajla beraber sorun gittiyse bütçeyi zorlayıp makyajlı almak daha mantıklı
155 Q4
Alfa Romeo / 155 / 2.0 / Q4 / Alfa Romeo 155 Q4 sahibinden.comda - 606936874
bide yanına şu jantı alıyorsunuz ; OZ Racing uretimi inc Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.060 EUR Mağazadan satılık sıfır - 529168254
ok oluyor.
3 gün 508 kiraladım, makyajlı değildi. Donanım gerçekten yüksek oluyor herşey var yani araçlarda. Motor da fena gitmiyor ama şanzıman ilk iki viteste çok yığılıyor ben beğenmedim yarı otomatiği. Konforu güzeldi, rüzgar sesi vardı biraz. Birde araç kiralık olduğundan mı bilemem ama düğmeler oynuyor, gıcırtılar geliyor filan kalite yerlerdeydi. Araç döküktü baya. Dikatli kullanmak ve alırkende dikkat etmek lazım bu tip şeylere...
508 parasına göre şımartır. lüks hissettirir. adaptif bi xenon farlar , baldır destekli deri koltuklar , head up display , multimedyanın kalitesi. oturaklılığı aklıma gelmeyen çok şey var daha. ama o şanzumanı yok mu o şanzumanı. adamı arabadan soğutur. sadece uzun yolda binilecekse sorun olmaz. ama şehir içi adamı illallah ettiriyor. 1.6 sınada bindim , 2.0 motoruna da. 1.6 efsane az yakarken , 2.0 da 11 in altına düşmüyordu. makyajlı kasalarda çift kavramaya geçtiler ama bende kasa olarak makyajsız olanı daha çok beğeniyorum.
e180
Mercedes - Benz / E / E 180 / AMG / 2013 MERCEDES-BENZ E 180 BAYİ CIKIŞLI E63 BODY KIT 136000 KM sahibinden.comda - 651926256