Arkadaşımda inanılmaz temizlikte 620si vardı, gri renkli, Ankara'dan.
Belki görmüşsündür, almak istediğini bilsem ona yönlendirirdim seni.
Printable View
Volvo / S90 / 2.0 D D5 / Inscription / MOTTO GARAGE VOLVO S90 D5 AWD INSCRIPTION 2016 sahibinden.comda - 720284427
Volvo s90 kalite kokuyor maşallah.
CLK200
Fiyat olarak fazlası var.Jant ve renk kombinasyonu çok hoşuma gitti.Kullanan vs sahibi olan varsa bilgi verirse sevinirim.
Mercedes - Benz / CLK / CLK 200 / Komp. Avantgarde / SAHİBİNDEN DEĞİŞENSİZ CLK200 KOMP.AVANTGARDE sahibinden.comda - 722561111
Bizdeki araç İzmir Urla'da, yolda yalnızca bir tane kırmızı ışık ve neredeyse hiç trafik olmayan 5-6 km lik bir yolda ev-iş arası kullanılıyor. Bu kadar rahat bir yol olmasına rağmen ortalaması 8.6. Şehir içi trafiğinde hakikaten üzer insanı.
Eksileri olarak
- Yakıt tüketimi inanılmaz yüksek
- Ön koltukların arkasında sert plastikten yapılma tepsiler var, sürekli trim sesine sebebiyet veriyor.
- Bluetooth sistemi neyin kafasını yaşıyor çözemedik, bazen canı istiyor bağlanıyor telefona, bazen bağlanmıyor ve manuel olarak bağlamayı deneseniz bile bağlanmamak için inat ediyor.
- 120 hp gibi gittiği pek söylenemez
Artıları olarak
- Fazlasıyla geniş bi araç, her yeri cam olduğu için aynı zamanda fazlasıyla ferah da
- Bakımları fazla pahalı değil
- Bu fiyatlara böyle modelli ve donanımlı araç bulmak zor
- Ses sistemi Beats üretimi, araç da zaten Beats Edition olarak geçiyor. Ses sistemi başarılı sayılabilir.
Golf R
Renk ve 3 kapı olması ...
İLK SAHİBİNDEN 2016 MODEL 18BİN KM VW GOLF 7 2.0 TSI R 400 HP
İlan No: 718036825
Volkswagen / Golf / 2.0 TSI / R BMT / İLK SAHİBİNDEN 2016 MODEL 18BİN KM VW GOLF 7 2.0 TSI R 400 HP sahibinden.comda - 718036825
Geçen sene hanıma 1.3 dizel manuel cam tavan vs dolusunu aldım.Yakıt hanımın kullanmasına rağmen ve kasa ağır gelmesine rağmen 5.6-5.8 ortalamadaydı hep.
İçi geniş olmasına geniş ama tabure de oturur gibi oturuyor insan.1.3 dizelle totosunu kaldıramıyor.
1-2 haftada anca birkez kullanmama rağmen 6 ay dayanabildim, sattım polo tdi dsg aldım yol tutuş sessizlik vs s kasa mercedes gibi geldi 500l den sonra.
Bluetooth araç durur haldeyken bağlanıyor, saçma bi sistemi var seyir halinde hiçbir şekilde bağlanmıyor.
Parça fiyatları da bakım hariç yüksek geldi bana.2.eli de pek hızlı değil.
Bunlar göz önünde bulundurulmalı bence
500l düşman g.tüne :)
2013 model vardı manuel cam tavan. 6 ayda zor sattım,kronik city modu arızası ve servise kabul ettiremedim. Yakıtı 1.3te azdı,5 civarı yakıyordu,trim sesi fazlaydı tavanda,torpidoda. Koltuk pozisyonu çok yüksekti,bagaj yetersizdi. En güzel yanı içi aşırı ferah,arka koltukların da kızaklı olması. Alır mıyım? Bidaha asla
F30 favorilerinizi bekliyorum. Benzin dizel farketmez lci öncelikli
SAHİBİNDEN 320d 190 HP 400 TORK MAKYAJLI SUNROOF LED FARLAR
Audi / A1 / 1.6 TDI / Ambition / S-Line Sunroof Bi-Xenon vs. En Dolusu! sahibinden.comda - 718277811
Audi A1 1.6 TDI DSG
Çok güzelsin.
Fiyat güzel gibi
1.4 Tsi 2010 Rocco
Volkswagen / Scirocco / 1.4 TSi / Sportline / SAHİBİNDEN FULL ORİJİNAL SCIROCCO - (Doğuş bakımlı) sahibinden.comda - 723049928