Çok haklısın bende olması gerekenin bu olması gerektiğini düşünüyor ve savunuyorum ama bizde hiçbir şey olması gerektiği gibi değil sanki ticaret ahlakımız pek iyi değil :)
Printable View
Volvo 940 - Tofaş fiyatına dediği arabanın 37 bin lira olması dışında sıkıntı yok :D
Volvo / 940 / 2.0 GL / Tofaş fiyatina Emsalsiz volvo 940 GLE sahibinden.comda - 723254317
2014 Mercedes E180
Kombinasyon çok güzel keşke daha hacimli bir makina ile isteseymiş..
Mercedes - Benz / E Serisi / E 180 / AMG Premium / ( OZEL SİPARİŞ )+SOĞUTMA + 360 KAMERA + KEYLESS GO +( BAYİİ ) sahibinden.comda - 728855413
85e bağlıyalım bacanak :)
Peugeot / 508 / 2.0 HDi / Allure / acil satılık..acil satılık allure sahibinden.comda - 718925804
2 sene bunun 2010 modelini kullandım sürekli şantiyelere gittim geldim çanakkale bursa uzun yolda harbi çok iyi çok konforlu ve güven veriyo ama gel geleim şehiriçine girdiginde çin iişkencesine dönüşüyo o zevk :D bide ohaa o nası bi fiyat artışı laa 60-65 bandıydaydı enson amq
BMW / 1 Serisi / 118i / Premium / Tertemiz Bmw 118i sahibinden.comda - 708780720
Eski aracım. 2 sene önce 70xx km de 63 liraya satmıştım.
LPG takılmış sonradan iyi de prim yapmıs. Ben satarken hatasız boyasız tertemiz idi. Hala öyle ise guzel bir pazarlıkla alınabilir.
Buda konusu:
http://www.techturkey.com/forum/otom...nic_1_18i.html
Yav :)) Benzer kafayla bir arkadaşım da 2013 36bin km'de 116i'sini ilanlara bakıp 100 küsür liralara ilana çıktı ki satması da gerekiyordu, yapma etme dedim bekliyor kaç aydır, ona bile max satarına 80-85 diyordu galerici arkadaşlar, gerçeği söyleyince morali bozuluyor ama 90lara bile satılmadı hala (araba otomatik ama bomboş)
Senin arabanın km avantajı duruşu vs iyi olsa da 2008 model 82bin lira..... 1 yıl sonra 0'ı 300'e dayanınca eder de henüz buna ikinci elde bu parayı vermeye hazır değiliz bence :D
Senin araba yanlış hatırlamıyorsam 1.16i idi.
Birde recaro ve mercek far yoktu.
Bu araç sunroof harici bayagı dolu. Recaro, mercekli far, bmw hi-fi ses sistemi, m suspansiyon sistemi vs bayagı dolu bir opsiyon listesi mevcut.
Ben ilk sahibinden almıstim. Dediği ülkeye son giren özel sipariş 1.18 olduğu idi. Eskiden sunrooflu 1.16sı varmıs arabayı sevmis ama gidişini begenmediği için satıp bunu sipariş vermiş. Sunroof özellikle sevmediği için almadığını soylemisti.
Evet bu araç benimkine göre bir hayli dolu. 1.18 olması da büyük bir artı tabi. Ama ben de sahibindendeki fiyatların fazla yüksek olduğunu düşünüyorum. Gerçi ben arabayı aldıktan 1 ay sonra 80'e bir arkadaşım istedi ama vermedim. İnsanlar araba biraz kupon olunca değerini normalden fazla arttırıyorlar.
8 farklı ses çıkaran egzos lu Audi Q7 değişik bir araç
2009 Audi Q7 3.0 TDI Quattro 185.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 728194705