dauntless Nickli Üyeden Alıntı
Eren tekin araci reklamini yaptigi bir sitede ihale usulu satti. Araci alan kisi 1 ay sonra sahibindende ilana koydu,kendisine mesaj attim onun attigi mesaj ise soyle;
Teşekkürler, ama iş düşündüğünüz gibi değil. Araba 36.500 'e alındı site 1250 komisyon alıyor+ 350 plaka masrafı+ 850 TL istanbuldan ankaraya getirme ücreti. Araba geldiğinde marş basıyor ama araba çalışmıyor. İmmobiliser şüphesi ile sanayiye götürüyoruz 250 TL yeni anahtar + 1250 TL beyni değişiyor. 120 TL Sahibinden ilan parası alıyor + 200 TL şimdiye kadarki sigortası tutuyor. 450 TL de şanzıman takozu değişmiş ama şaft bağlantı aparatları değişmediği için vuruntu yapıyordu o değişiyor yani toplam net maliyet = 41220. Şimdi araba 4-4 lük. Niyetliyseniz 45000'e hayırlı olsun.
Kafam cok karisti alsam mi almasam mi bilemedim arac temiz, fiyat piyasaya gore iyi gibi. İlk defa bu modelde bir arac alacagim kazik mi yicem yoksa uyguna mi geliyo bilemedim. Aksam babam araca bakmaya gidecek tavsiye ve yorumlarinizi bekliyorum bu piyasada surekli kazik yeme korkusuyla arac bakiliyor en azindan bu aracta neler yapildi belli ispatli sirf bu yuzden bu araca kafayi taktim. Arac dolu degil ilerde satarken bana bi sikinti cikarir mi?