Kroniği direksiyon arızası.Forumlarda okumuştum.Kutu-pompa-sensör üçgeni diye hatırlıyorum. @rebelh
Printable View
Kroniği direksiyon arızası.Forumlarda okumuştum.Kutu-pompa-sensör üçgeni diye hatırlıyorum. @rebelh
Fluence parasına mercedes bmw var mantığı bence doğru bir mantık değil.
Yıl farkı dolayısıyla aynı paraya olabilir ama olası arıza durumunda fluence her zaman daha avantajlı olacaktır.
15 yaşında lpg'li mercedes. Çok çok bakımlı değilse, hele ki geçmişte biraz kötü muamele gördüyse neredeyse tüm aksamlarında zamanla problem / yenileme yaşayabilirsin. Bunları da hesaba katmak lazım.
2004 model w211 var bizde, yaklaşık 15k harcadık zaman içerisinde. Yağ soğutucusu, şanzımanı, otu boku vs vs parçaları da pek ucuz değil normal olarak. Evet modelli Polo Clio parasına aldık belki ama sonuçta o masraf yapıldı.
Araç çok temiz duruyor ama fiyat biraz tuzlu ...
BMW / 3 Serisi / 320i / 320i / M-SPORT / NUBUK KOLTUK / SPOR DİREKSİYON / HATASIZ 100.000KM sahibinden.comda - 765508697
Bmw 750i Long
BMW / 7 Serisi / 750i Long / BONCUK MOTORS BMW 7.50i Long 97 v12 326HP Borusan 2007 Cıkışlı sahibinden.comda - 784215024
Akşam akşam yine ayarlarımız bozuldu.. Şu km'ye göre diriliğe duruşa bir bak..
Arkadaşlar merhabalar.Bugün 2012 İbizamın satışını verdim.Aracım 1.4 Reference tı 85 hp lik.Şu an biraz daha hızlı ve spor bir şeyler düşünüyorum.Bu 2 araç için önerileriniz ve tavsiyeleriniz ne yönde olur?
Sizce ne kadara alınsa iyidir?Dikkat etmem gereken hususlar var mıdır?Bütçem 60 bin TL belki biraz daha üstü 1 yada 2 bin TL kadar.
2011 Citroen DS3 1.6 THP
2011 Citroen DS3 1.6 THP
1.6 Thp motor biraz kırılgandır :) Benzin seçer,yağ yakma gibi sıkıntıları var.Yüksek basınç pompası ve termostat en çok bozulan parçası ve yüksek basınç pompası da biraz pahalıdır.Çok el değiştirmemiş,forgetlenmiş ve motoru toplayan ustanın referansı sağlamsa alınır gazlanır.
öldüm fiyata almalık
Saab / 9-5 / 2.3 T / Aero / TERTEMİZZ SAAB2001 MODEL SEDAN 2.3T sahibinden.comda - 736601612
saab 9-5 2.3t
06CGM21 2001 MODEL VW BORA KİLOMETRESİ DÜŞÜRÜLMÜŞ - DİKKAT EDİLSİN
Volkswagen / Bora / 1.6 / Comfortline / ceylınden masrafsız lpgli işli orjınal hatasız sahibinden.comda - 784565728
https://i.hizliresim.com/gPdrrQ.jpg
https://i.hizliresim.com/6DgaDk.jpg
fazla iyi niyetlisiniz hocam
Türkiye standartlarında tüplü 1 aracın 2 senede 5k kilometre yapması olası değil, koleksiyoner olursun falan hafta sonu binersin eyvallah diyeceğim ama 2001 model sıradan bir araç, yakın olduğu için gidip gördüm ve minimum kilometresi 400k abartmıyorum, elini nereye atarsan at parça elinde kalıyor kapı kolundan tut koltuk ayarlamasına kadar.Ben gitmeden km sorgusu yapmamıştım ama gidip gördükten sonra kontrol etmek istedim , şehir dışından olurda gelecek insanlara yol göstereyim diye buraya da paylaşım yaptım.
Yok haklısınız bu hususta bende zannetmem bu aracın 4700km yaptığını iki yılda sadece sizin attığınız km fotoğraflarından dolayı öyle bir kanı oluştu sanki daha önceden çekilmiş gibi :) Boş geçmeyelim
300TD: Mercedes - Benz / 300 / 300 TD / Hatasiz Gumruk Cikisli Turbo Dizel sahibinden.comda - 768510366
bir de enteresan kısmı tüplü bir araç mutlaka gezmeli, 5 bin km yapamaz mış. Tamam km üçkağıtçılığğı çok revaçta ama ailede 2011 doblo var 41.000 km de bu mantığa bakarsak biz en az 200 bin falan geri almış olmalıyız.
Neyse adam gitmiş bakmış birisinin canı yanmasın diye yazmış yine de sağ olsun :)
Laguna 2006
Renault / Laguna / 1.6 / Privilege / sıfır motor dehişensiz sahibinden.comda - 775522745
c5 2.0 hdi 109 hp biraz boş ama diri duruyor, şu piyasada 30 lu rakamlara mutlu eder.
c5 2.0 hdi 109 hp, km düşük, iç trimleri güzel duruyor. Süspansiyonda sorun yoksa gayet alınası duruyor.
CZT..
Mitsubishi / Colt / 1.5 / CZT / SAHİBİN'DEN MİTSUBİSHİ COLT CZT 220 HP sahibinden.comda - 780217555
Citroen / C5 / 2.0 HDi / Hdi / temiz konforlu arac arayana sahibinden.comda - 754714544
Citroen / C5 / 2.0 HDi / SX / 2001 CİTROEN C5 2.0 HDİ SX 2018 GUMRUK GİRİŞLİ sahibinden.comda - 740269208
km yi nereden sorgulayabiliyoruz böyle?
Alenen iftira atıyorsun. Aracın kondisyonu vs. hepsi ayrı konular. Ama her tüplü araç fıldır fıldır gezecek diye bir kaide yok. Evde başka araç vardır, sahibi yaşlıdır, evi işi yakındır; onlarca sebep yazarım sana burada.
İnsanlara iftira atmadan evvel empati yapın biraz. Ayrıca o saydığın deformasyonlar 100 binde de olabilecek hadiseler. 20 yıllık araç, kozmetik olarak bakımlı değilse hepsi başına gelebilir. Örnekleri aynıyla vaki.