tequila818 Nickli Üyeden Alıntı
abi selam ikisi aynı araba linki kopyalarken sorun olmuş sanırım. Tabi bu konular hep insanın maddi durumu ve tercihlerine göre değişir, benim beğendiğimi başkası beğenmez vesaire ama ben şahsen asla galeriden hele ki tüplü eski model, servis geçmişi kayıtlı olmayan bir BMW almam kimse de beni ikna edemez, fiyatı istediği kadar uygun olsun. 2 sene önce aylarca arayıp E90 330i aldım (son iki sahibi foruma üye) ancak arabanın tüm seceresini kontrol ettim, inanılmaz keyifle kullandım 250 bin TL ye sattım. Sattım sattım ama benzer keyifi almak için şu an alacağım arabalar 1 milyon seviyelerinde. Konuyu şuraya bağlayacağım; E46 325-330 almaya karar verdiysen aylarca sabredip içine sinen bir araba ilana düştüğü an gidip alman lazım çünkü temiz arabalar fiyatı ne olursa olsun 1-2 hafta içerisinde satılıyor. Aldıktan sonra da keyfile binebilirsin, sattıktan sonra da pişman olursun. Önümüzdeki 5 yıl yaşayacağın duyguları şimdiden tecrübelerime istinaden yazdım. Gerisi sana kalmış.
Bu arada bu arabalar asla ilandaki bu fiyatlara satılmıyor onu da bilmeni isterim.