Volkswagen / Passat / 1.9 TDI / Comfortline / Turkiye'de emsalsiz 4 ceker 2.5 TDİ sahibinden.comda - 1004635824
2,5tdi - 4motion - otomatik - sw
Printable View
Volkswagen / Passat / 1.9 TDI / Comfortline / Turkiye'de emsalsiz 4 ceker 2.5 TDİ sahibinden.comda - 1004635824
2,5tdi - 4motion - otomatik - sw
Bana sert yorumlar çok saçma ve kırıcı geldi. Herkes supersonic arabalara biniyor veya herkes multimilyoner herhalde. Ne yazıkki ülkemizde herkesin zevki parası kadar, kimisi civic ile kendisini özel hisseder, kimisi şahinle doğanla kimiside lamboyla maserati ile. Araçta yaşına göre emsallerine göre gayet diri duruyor sahibinin böyle düşünmesindeki anormallik ne çözemedim.
Hothach arayanlara, yaşıt rakiplerinin fiyatları düşünülünce mantıklı bir tercih
Yarın antalyaya gitme ihtimalim vardı, beğensem vagondan radikal bir geçiş yapabilirdim, ihtimal kalmadığı için paylaşıyorum :)
Focus 3.5 ST: 981734641
BMW F10 5.20 executive m - aracın iç dış uyumu mükemmel
BMW / 5 Serisi / 520i / Executive M Sport / TR'DE TEK 2016 520İ EXECUTİVE M SPORT 38.000 KM'DE İLK SAHİBİNDN sahibinden.comda - 1006305110
bir milyon dediğimiz rakamı gözümüze çok büyütmeyelim
olay psikolojik
:):)
artık birmilyon ayağa düştü
ha bu arada kazançlarımız ile bu birmilyon arasında herhangi bir bağlantı yok
herşey normal
iyi bir yöneticinin, direktörün, genel müdürün 50k ve üstü maaş aldığı düşünüldüğünde artık 1 milyon normal bir para oldu maalesef ülkemizde.
70k lira alan birinin 14 aylık maaşı.
kombinasyon bence de gayet güzel de, şu fiyatlar çok can sıkıyor. 1 dk bakınınca benzer bir ilan gördüm örnek olarak, bu araçlar arasındaki bu fiyat farkının sebebini anlayamıyorum..
BMW / 5 Serisi / 520i / Executive M Sport / İLK SAHİBİNDEN - BOYASIZ - 42 BİN KM - EX M SPORT sahibinden.comda - 1007648614
ikisi de çok güzel
ama evet haklısın bordo bağırıyor gel diye