Bencede cirkin :)
Teknik olarak guzel bi alternatif iste..
Bu araclar bizim ulkeye fazla oluyorlar artik 3 milyon a golf a serisi vb garip oluyor gibi
Ingiltere degiliz ki 40-50 bine al gec begenmezsen digerine gec falan..
Printable View
W210 bilgisi olan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim
ciddi ciddi aracı almayı düşünüyorum
sahibinden.com Hata Sayfası
Şu yeni 2 gran coupeyi forumda seven bir tek ben varım galiba :D
Arabanın arka tarafı neyse de önü çok şık yav
xenon yok, ısıtma yok, orta konsol boş genel olarak, jantlar W211'in, tampon bantları orijinalde bu renk olan görmedim, teyp orj ile verilecektir yazmış ama o da gözümü çok tırmaladı
orijinal ve dolu bir W210 çok mu pahalı buna göre? ben listede baya geriye atardım bunu
Focus rs
Fiyat hariç mükemmelmiş
Cok anlamam ama bu arkadas guzel arabalar satiyor. Sizin paylastiginiz ilan yerine bunu almayi tercih ederdim
Ozellik vs anlamam sadece iki aracin gorselinden yola ciktim.
Erkan Alakuş on Instagram: "W210-2000-186hp-Avantgarde
Km…282 binde -Fiyat: 535₺#mercedes #mercedesbenz #mercedesamg #mercedeslovers #mercedesbenz #mercedesclub #mercedes_benz #mercedesbenzturkiye #w210 #w210e55 #w210amg #w210club #w210gram #w210indonesia #w210club_bishkek #w210turkiye #w210avantgarde #istanbul #izmir #bursa #ankara #konya #kayseri #antalya #denizli #turkiye"
Marka Cupra
Seri Leon
Model 1.5 eTSI
BMW X5 M PAKET
fiyat sanki iyi gibi ama araba hakkında pek bilgim yok, önerir misiniz?
500'e kadar favorileriniz var mıdır ? B sınıfı hatchback sınıfı düşük km problem çıkartmayacak şirket arabaları harici herhangi bir şey olabilir.
Fiat 500'lere baktım baya bir mantıklı gibi bu paralara. İlk araç olacağı için göze hoş gelen bir araç daha güzel olur.
Çok iddialı yazmış, b47 220d bir tane mi var gerçekten Türkiye'de?
Bunları beğeniyorum diye kendimi çok apaçi hissediyorum, gerçeğine ulaşamayıp, gerçeğine en yakınına ulaşmak :)
5.20i
Audi A4 Avant 1.4 Tfsi
Favorilerime Eklediğimde Kasım 2022'de 1.490.000 idi fiyatı.
- 8 Şubat - 1.690.000
- 19 Şubat - 1.590.000
- 21 Şubat - 1.690.000
- 7 Nisan - 1.685.000
- 9 Nisan - 1.750.000 olmuş.
1.490.000 benim için OK :)
Yine 3.20D Touring M3'e çevrilen vardı. Modeli eski ve Km yüksek diye hiç niyetlenmemiştim ama çok hoşuma gitmişti orjinal parçalarla çevrilmesi. Eskişehir'deydi sanırım. O da güzeldi.
İlk araçtan ver zehri yavaş arabaya binemesin :D
Vw Id6 - çok güzel duruyor