klasik satış stratejisi ama yemiyor artık birçok ilanda görüyorum bunu. Adam mesela 100.000 yazıyor piyasası 85 falan olan araca. Tabi teklifler 80-85 bandında geliyor adam da uyanıklık yaptığını sanıp dur fiyatı 120.000 yazayım 100.000 verene veririm diyor ama bu seferde gelen teklif sıfırBir tane m5 vardı 220 bin yazıyordu fiyatta 190 bin fiyat verdim vermedi 1 ay sonra aynı kişi ilanı 300.000 olarak yazdı bende gıcıklığına 175 olur mu dedim. 125 pazarlık nerede gördün yazdı
![]()
Senin kasanın yüzü eski geliyor abi bana. 2017 araç satıp alıcam çokta model düşürmek istemiyorum. Senin kasanın bir üstüne bakıyorum ama düzgün duranına denk gelemedim daha.
Boş geçmeyelim, bu da bir diğer favorim.
Peugeot 407 SW 1.6 HDI
Peugeot / 407 / 1.6 HDi / Executive / SAHİBİNDEN CAM TAVAN FULL+FULL 1.6 HDI 407 SW sahibinden.comda - 658245540
bence risk almaktansa 207 outdoor falanda bakabilirsin.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...54425575/detay
arabayı kaldırımdan çime niye çıkarmış manyak ya
özel dursun istiyor da önünde su kamyonu var alala
bize çok yakın ilgilenirsen kozmetik olarak bakabilirim
aynı araçtan arkadaşımda var cam tavandan çok şikayetçi trimleri plastikmiş heralde sürekli bozuluyor artık yaptırmaktan vazgeçti
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Chrysler / Sebring / 2.0 CRD / Limited / SAHİBİNDEN KUSURSUZ CHRYSLER DİESEL SEBRİNG sahibinden.comda - 659088989
Evlat mevlat çok güzel duruyor kafadan melet alman kalpli amerikan. Wernher von Braun musun ?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
2017 satacaksan doğru düşünüyorsun model inmenin manası yok.
üst kasalarda güzel araçlar var ama biraz daha çıkman lazım.
407 diz mesafesi garip şekilde dar. Bebek yeni geliyor anladığım kadarıyla, (hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş.) ama öyle hemen büyük bir araç lazım olmayacak.
2,5 yaşına kadar ben coupe araçla gördüm işimi (colt ve clio vardı ki bunlar baya dar araçlar c5'e göre) boyu uzamaya başladığında şart olacak.
Aracından memnunsan eğer aman bebek geldi hemen satmam lazım olayına girme. Birikim yap daha iyi bir araç alırsın ileride.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Opel Vectra C
(jantları hoş olmasada)
Opel / Vectra / 1.9 CDTI / Design / 2005 VECTRA C 1.9CDTİ DESİGN OPC LİNE FULL PAKET HATASIZ EŞSİZ.. sahibinden.comda - 605910539
45'e Lancer bakılabilir. Mazda 3 bakılabilir. @AliGizda D segmenti için minimum 55 civarına çıkmak gerek.
Subaru / Legacy / 2.0 / Comfort / OTOMATİK SUBARU LEGACY LPG Lİ TEMİZ ARAC sahibinden.comda - 603544783
bu olmaz mı ya
subaru legacy
ne gibi bir sıkıntısı olabilir?
Subaru / Legacy / 2.0 / Sportwagon / 2007 MODEL İLK ELDEN YETKİLİ SERVİS BAKIMLI 4X4 sahibinden.comda - 649492691
ikiside çok güzel araba.
şehir içi dur kalk trafikta 13-14 litreden aşşağı ineceğini sanmıyorum,tek derdi budur herhalde..
lpgdede ortalama onu yaksa nerdeyse km 50 kuruş yapar.
2.0 150 hp araba varsın yaksın diyosan (ki bencede değer) alınabilir.
ben hatta gazsız olanı tercih eder benzinle binerdim şahsen
médiocrité partout
@AliGizda
Opel Meriva,Citroen Picasso,C-Max v.s gibi araçlara baksan aslında bulabilirsin bence istedigin fiyata göre bir araç.
Opel / Meriva / 1.4 T / Enjoy / Memurdan Temiz Turbo Meriva sahibinden.comda - 651914974
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Yüksek km dizel patlamaya hazır bomba gibi alması çok büyük risk..
abi biraz bakındım,arabanın o kadar çok farklı pazarlara göre o kadar fazla varyasyonu varkı üff...
ama özetlemek anladım kadarı ile 2007 modeller 150hp, 2006lar 165..
araç 2007 yılında avrupa pazarı için lpg(benzin) olarakda satılmış
o arada yazılımsal bişeyler yapmışlar hp düşmüş herhalde![]()
médiocrité partout
istanbul için dediğiniz değerler doğrudur muhtemelen trafik çok sıkışık
ama benim gibi ankarada sakin zamanlarda haftasonu kullanan adam için benzinde 10 litreyi yakalamak mümkün gibi
dip gaz yapmam sürat yapmam motor freni falan kullanırım hep ani hareketlerim olmaz
arkada bebek var çünkü
niyetim var bunlardan birine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)