2010 Mito
sahibinden.com Hata Sayfası
yükselen piyasaya yetişemiyorum, alıp keyifle binebilir miyim bilmiyorum, sadece fiyat/performans için alasım var
2010 Mito
sahibinden.com Hata Sayfası
yükselen piyasaya yetişemiyorum, alıp keyifle binebilir miyim bilmiyorum, sadece fiyat/performans için alasım var
Oylesine bir baktim da mitolarin otomatigi hic gelmemis galiba
Otomatik Alfa Romeo MiTo Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
QV ilanı malesef yok,170hp tadından yenmezdi ama 60.ooo TL üzeri vermek çok istemiyorum, hem piyasası malesef yok(ki bence scirocco'dan daha güzel) hem bir araç daha alacağım.
şimdi kafamda iki soru
-Sizce 163Km fazla mı ?Bostancı'da önereceğiniz bir yer var mı aracı göstereyim, sıkıntısı problemi masrafı var mı, önemli olan mekanik, kaporta çok önemli değil şase kule direk hariç![]()
-Maksimum bineceğim 1 sene,ara ara gazlarım Mito üzer mi ?
Ben yardımcı olayım, buyrun bir kaç ilan
Alfa Romeo / MiTo / 1.4 T / MultiAir TCT Sportivo / ALFA ROMEO MITO BEJ 1.4 SPORTIVO TCT Otomatik Vites Benzinli sahibinden.comda - 767753972
Alfa Romeo / MiTo / 1.4 T / MultiAir TCT Sportivo / MİLANO ALFA'DAN 2011 MİTO 1.4 MULTİAİR SPORTİVO TCT 81.000KM sahibinden.comda - 706113797
Henüz yenileme görmediyse, kendileri tam bir saatli bomba
Bir abimizde vardı çok az km'den beri hep otobanda hızlı kullanım şekli uzun yol giden, sadece yazılımla 200bin kmleri geçmiş çok sağlıklı biçimde kullanıyordu, sonra bir gün bum, yatak sardı araba yolda giderkentam patlayan kısmı neresiydi hatırlamıyorum ama çok düzenli bakımları yapılan bir arabaydı
2017 Autoshow fuarı için gelen araçmış. Bu resimde o zamandan kalmaymış. Geçen Doğan Kabak'ın gönderisinde okumuştum.
Subaru / Legacy / 2.0 / Limited / YUCE HUNKAR'DAN 2005 SUBARU LEGACY 2.0 AWD LİMİTED 165 BG sahibinden.comda - 769932399
Subaru Legacy . hala çok güzel tasarımı mevcut.
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Son mesajı görebilmek için atılan mesaj![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bagajda bi kasa bira, yanında yeteri kadar sucuk ve mangal malzemeleri. Sonrası ziganaya dağ evine çıkış.
Passat Variant Tdi 4Motion
Volkswagen / Passat Variant / 1.9 TDi / 1.9 TDi / TR'DE TEK 4X4 PASSAT VARİANT 1.9 TDI !! sahibinden.comda - 771139659
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)