Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
benim konfigüratörlerde yaptığımı adam gerçek hayatta yapmış ne varsa eklemiş..
Mazda / MX / MX-5 / 2.0 / 2018 Mazda Mx-5 2.0 RF Otomatik Vites 184hp TR'DE TEK 11.500km sahibinden.comda - 783094325
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
miata arenin evet.
" architect " ufuk yaptı yapım aşamasında 3-5 defa denk geldim,konuştuk fikir alışverişinde bulunduk..
fiyat abartı gelebilir.
banada öyle geliyor , lakin benim kafa rakam 150K'yı aşınca otomatikmen e39 m5'e gidiyor.
ama fiyatlara baktım, nc miatalara 150-170 bandı yazmışlarsa bu araçın standart çıplak hali 190-200 eder.
çünkü TR'de harttop nc miatananın manuel vitesi sanıyorum sadece 2 tane,bu da o araçtan biri.
nclerde harttop tavanda otomatik vitestir, tente tavanda manuel vitestir.
yani harttoplu manuel nc miata uniqe'dir.
ayrıca ciddi bir alt takım var arabada , ilanı veren yanlış yazmış extralara 15bin dolar diye sanırım.
sadece komple poliüretan bushinh kit başlı başına paraydı diye hatırlıyorum...
médiocrité partout
Fotoğraflara dayanarak söylemek gerekirse fenerbahçede oturan yaşlı bir amcadan alınma bir arabaya benziyor.![]()
TR fontsuz plakalar, içi,dışı çok orjinal duruyor. Keşke al satçının eline düşmeseymiş fiyata yorum yok.
Bir de bagajdaki telefon mu tam anlayamadım.
W124 200E
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...88941930/detay
Bushing kitler 300 küsür dolar sitesinde, ben benim komple kiti 500 dolar civarı bir paraya mal ettim vergisi kargosu v.s. NB'de. Bu kitte komple kit zaten.
Aracın 160hp olmasına takılan arkadaşa şu linki bırakayım GT3 peşinden nasıl gittiğini hatta bir süre sonra geçtiğini izlesin:
Screenshot by Lightshot ,
YouTube
Videoya bakınca at sahibine göre kişner diyorum ama Miatada düşük güçlerine rağmen yabana atılacak araç değildir. Boşuna dünyanın en çok satan Roadster'ı değil.
Fiyata birşey diyemem ama whatsapp grubunda da yazdım. Bence satılmamalı bu araç.
Otomatik olan ND araçta tek değil 1 tane daha var. Ayrıca siparişle hala tekrar getirilebiliyor.
150 liraya e39 m5 aldınız, hadi makina istedi napcaksınız
O paralara o arabalar çok güzel hepimizin hayali m5 vs ama yürütme maliyetleri ciddi sıkıntı
boğulucaksak , büyük denizde boğulalım
şaka bir yana ;
zaten 150-200K lık arabaya biniyorsanız
aylık gelirininde en az kılçıksız 15 ila 20K arasında olması gerekir diye düşünüyorum.
ben hesabı yaparken, kişinin 1 yıllık toplam gelirene eşit bir malın her türlü masrafının karşılanmasında bir zorlanma olmayağını hesap ederim.
misal ben ayda 10K para kazanıyorum arabamın değeri 100K bu beni zorlamaz , abeste kaçmaz...
ama hal böyle değilse dediğiniz gibi problem büyük olur...
médiocrité partout
V..... ustanın ev masraflarını,cocukların giderleri vs. karsılıyosun.
E adam hayattan tat almasın mı haftasonları baklava götürüyosun.
2.evin bir dönem bmw servisi oluyor.
Ustayla abi,kardeş oluyorsun.Noterde satışı verene kadar.
Sonrasında tövbe edip dizel otomatik bir clio ile hayata devam ediyorsun.
///Hayırlı cumalar
20' R 1250 GS Rally
96' E36 Individual Techno Violett Compact
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Valla bugün ne 150-200k büyük ne de 10k büyük para.
150k'ya normal bir arabaya binip maks 5-10k masraf açmasını bekleyebilirsin ama 150k'ya 25-30k masraf açaçak topa aylık 10k geliri olan adam girmez.
Giren de kumar oynar.
Haa bekarsındır, ev mev ekstra bir giderin yoktur o zaman olabilir.
Ama bu her zaman yapılan "yaa o paraya bunu alırım" muhabbeti çok gereksiz.
M5 dediğin arabaya araba olarak 10K gelirle binen adamın annesinin evinde bekar yaşıyor olması gerekir.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)