Km'ler seneye göre şaka gibi. Fiyatları ayrı şaka zaten
Mercedes - Benz C Serisi C 200 d BlueTEC Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
CBR 650R
Kasım gibi motor kalmamıştı 78/80 civarı satılıyordu.Şimdi 120+ olmuş.Motor fiyatları ciddi uçmuş bu sene yaya kalacağız sanırım
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...27855714/detay
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Yok daha da böyle araba almam.Dert babası olduk.Aman yağmurda çıkartmim vay trafiğe sokmim.Kendime bakmadım okadar![]()
Çıkarttım gözden gitsin.İstanbula uygun değil böyle hatasız kupon arabalar.İyiki diğer 4 çeker vardıda karın keyfini sürdük.Bu camekanlık.Koy vitrine izle sürme.
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
insanların galericilere bakış açısı araçlarında kaderini etkiliyor.Nisan ayı başında kendi aracımı şahsi ilana koydum.(techturkeyde de mevcut).1-2 hafta içinde 2-3 ciddi talip çıktı,acele etmedim satmadım.Sonrasında abimin galerici bir arkadaşı biz satalım deyince onun işyerine aldırdık,yeni ilanada o çıktı.Fakat bu süreçte beni arabayla ilgili arayan soran yok.Araç emsallerinin üstünde temizlik ve bakımda ama önyargıdan dolayı satılamadığını düşünüyorum,hatta bu ay olmassa tekrar kendim ilana çıkacağım.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)