280 bine kadar otomatik favorileriniz var mi acaba
1.0 eco 2003 model corsa otomatik nasıldır örneğin alternatif neler olabilir
280 bine kadar otomatik favorileriniz var mi acaba
1.0 eco 2003 model corsa otomatik nasıldır örneğin alternatif neler olabilir
-_-_-_-
BMW F10 520D
Just a moment...
https://www.binance.com/?ref=13992308 / Binance
F10 Favorim
Just a moment...
BMW E92 M3
Just a moment...
F31 3.18i
Just a moment...
Değiştirmedik, usta ellerde yine bir wrx sti yarattık/yaptık demek istemiş. Güzelim otomobilin içine etmiş/ler. Bu ne zaman oldu bilmiyorum ama o gün için bu kadar hasar ile kesin pert olmuştur. Bugün bu kazayı yapsa ve onarmaya kalkışsa, zaten ön far, cam ve stop ile 100binlik olur. Bugün bile pert olur.
Buna sanki çok az hasarı var gibi yazmaları da ilginç. Bu kasadan toplasan kaç tane TR'ye geldi ki. Bir de numune gibi beyaz renk. Kaç tane beyaz vardı bilmiyorum ama beyaz bayraktarın sahibindeydi ve video çekimleri için Tv'ye verilmişti.
Abi yazdıklarımdan tam emin olmamakla beraber, toplam 4 ya da 5 tane geldi. 1 siyah, 1 beyaz, 2 ya da 3 mavi. Saffet Üçüncü test esnasında kaza yaptı diye aklımda kaldı. İhaleye girmeyi çok istedim ama TR'de 4-5 tane olan aracın kaporta aydınlatma vs. parçaları beklemek için aylar gerekecekti. Vazgeçtim. Tabi bu da ayrı bir pişmanlığımsene 2017 ya da 2018 diye aklımda kaldı
![]()
Araba el değiştirmiş bu aradaartık burda
Just a moment...
Arabayı satmadan 1 hafta önce disk balata değiştirdiğimi bilirim, gelecek adama ayıp olmasın diye. Herifler ağır kazalı arabayı nasıl allayıp pullamışlar, valla helal olsun. Gerçekten pes.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)