nem kapan çok.. usta tavsiyesi,ürün tavsiyesi herkese yazar eder sonra biri gelir iyi esnaf gördüğü için konu açmak ister sonra reklam derler :)
Printable View
Ben Selçuk'un dürüstülüğüne güvenirim. Böyle yazdıysa olay gerçekten böyle olmuştur. İzmir camiasından kimseyi tanımam ama bu bahsedilen esnafı zihnimin güzel bir köşesine yazdım.
Konuda gereksiz atışalar-tartışmalar olmuş. Yazık. Ülke olarak birbirimize bu kadar tahammülümüz gerçekten kalmadı mı?
dizayn auto garage taha'dan senelerdir alis-veris yaparım adam sattığı ürünün arkasında bir sorun sıkıntı olduğunda telafi etmek için elinden geleni yapar şu zamanda böyle esnaf bulmak zor gerçekten.
Toplum olarak ne kadar acınası bir hal aldık. Kimsenin kimseye en ufak tahammülü yok, hoşgörü yok, sabır yok. İnsanlar herşeyin altında neden bir art niyet arar acaba? Veya kötüye yormak ister? Neden kimse kimse hakkında iyi düşünmüyor? Gerçekten yazık. Ne yazıkki artık TechTurkeyin de suyu çıktı.
Taha Tepecikten tampon,lip, davlumbaz aldım. Adam sırf malzeme erken gelsin diye kargoyu kapattırmadı, koştu çabaladı resmen. Her mesajımıza cevap verdi sağolsun 10 numara esnaf kendisi :)
Aslında yazılanlar tam olarak olayın özeti niteliğinde. Kimse kimseyi çekemiyor, herkeste bir fesatlık var ama yüz yüze herkes kanka, forumda saçma yorumlar atan kafasına esince atara gidere bağlayan değişik bir güruh var, hiç kimse iyi bir şey olsun istemiyor işin ucunda hep bir dolandırıcılık bir kazık olsun istiyor.
Yukarıda anlattıklarımın nedenini kendimce buldum "Kötüler, hırsızlar, dolandırıcılar son zamanlarda daha fazla prim yapıyor çünkü hep bir aksiyon var ve kim olursa olsun çekirdek kola eşliğinde okumaktan keyif alıyor çünkü ortamda b*k atacağı anlatacağı yeni bir hikaye ediniyor."
Ben ismi geçen garajı ve Taha denen arkadaşı hiç tanımam, ticaretim de olmadı, Selçuk abiyi de forumdan biliyorum tanışmışlığımız yok (bunları da o güruhun içinden bir dengesiz çıkıp avukatlık yapıyorsun demesin diye uzun uzun yazıyorum kusura bakmayın) ama aklımın bir köşesine yazdım o garajı,
@STP kendi adıma teşekkür ederim bu piyasada kötüler kadar iyiler de bilinmeli ki kötüler azalsın kazanacaksa da böyle esnaflar kazansın.
Ne güzel işini doğru yapan bir esnaf var ve bunu paylaşmak istemiş hemen içinde art niyet aramak neden acaba?
kisi kendinden bilir derler...
Ben de gecenlerde kendisinden aldigim cupra lipi degistirmeye gittim. Dedim abi yeni bsy takalim. Adam para kazanacagi seyi takmadi bence yapma dedi guzel olmaz vs. Dedim abi uzerindeki yamuldu o zaman aynisindan alayim. Gerek yok kardesim duzeltirim dedi isini gucunu birakti yatti arabanin altina ugrasti. Borcum ne kadar dedim, bisey istemez cay ikram edeyim dedi. Valla helal olsun boyle esnaflarin kalmasi sevindiriyor.
Pek reklam gibi durmuyor, gerçekten alışveriş yapan herkes memnun gibi. Ulke bozuldukça biz de fesat olduk.
Adam insan gibi memnun kaldığı bu devirde kalmayan bir esnaflık örneğini paylaşmış yok onun reklamı yok senin reklamın ulan 20 liralık iş yaptıracağınız zaman yana yana güvenilir usta diye günlerce arama yapıyorsunuz adam paylaşmış lazım olan kullansın işte bi geup var bütün gün forumda nereye nasıl *** atarım nasıl karıştırırım diye ortalıkta dolanıyor gerek yok ya boşverin geçin üzmeyin kırmayın birbirinizi
Bazi gevsekler kendi dukkanini idare edemeyip kapatinca, boyle oluyor
şu konuya benzer bir konuyu ben de logitech için açmıştım hiç böyle tepkiler almadım, ben mesela ürün alacak olsam bu saatten sonra ilk arayacağım yer bu arkadaşın dükkanı olur.
Kaldı ki memnuniyeti belirtme oranı 10 kişiden 3 kişi falandır, birisi yazmış faydalanın diye güzel söylemiş.
beyler burası TechTurkey. Admini ve moderatörleri var. Reklam olduğuna kanaat getirirlerse onlar müdahale ederler zaten. Neyin kavgasındasınız?
beyler 20 temmuzda manowar geliyor istanbula
grubu sonlandırıyorlar final turnesi için burdalar
hepiniz bi bilet alın da sahne önünden biraz pogo yapıp enerjinizi atın
wallaha iyi gelir gençken yapardık acayip sakinleşirdik :D
https://www.youtube.com/watch?v=KT9Dh_Kw3Ds
:D:D
Metalciler toplandı :D opeth reyiz de gelmiş alırız bi deliverance :D
Az windowpane dinlemedik :)
Geçti artık benden :D
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7...ltz0o3_250.gif
Adam Manowar diyince şaşırdım bi an, konu başlığına baktım, lan yanlış başlığa mı yazıyorum/bakıyorum diye :D
Ahahah Mahmut Tuncer'e koptum :D
Bi ara sıkılmıştım, Oakenfold, Armin Van Buuren, Infected Mushroom, ATB falan dinliyordum. Gerçi hala aralarda dinlersem denk gelirsem hoşuma gidiyor. Bi arkadaş arabada çok dinler mesela dıkgıdı dıs dıdı modunda :)
Sonra ne olduysa geri döndüm, metroyla falan gidip gelirken dinliyorum şimdi :)
ben kreatore sardım bu ara
ztn sık sık türkiyeye geliyorlar
bide gider canlı dinlerim
şu saatten sonra iron maiden metallica falan çok zor
anca parası olan bulgaristana rusyaya falan gidip dinleyecek
O arkadaş ben olabilirmiyim acaba :D Geçen sene anaokulunda bizimkine sormuşlar, babam hareketli müzik dinler demiş :D :D
Trance, Progressive...vs dinleyip hız sınırlarına uyan benim gibi birkaç kişi vardır herhalde. Bir arkadaşım var, tip olarak rahip Brunson'a benziyor (hatta rahibi vermezlerse seni verelim dediğim biridir :D ) bu adama bakıp trance dinliyor diyemezsin.
P.S: Trafikte Paul Oakenfold Ready Steady Go dinlemişliğim var, ortalama hızım 0km/h :D :D
Konunun içeriği bu kadar güzel değiştirilir :D
Konudaki tartışma saçma olmuş ancak bir arkadaşın dediği gibi ilk sayfada, olması gereken şeyleri nimet gibi anlatıyoruz. Esnafların, satıcıların olması gereken normal durum bu zaten. Ama biz o kadar alıstık ki düdükçü esnafa bu tarz işleri bulunca anlatma gereği duyuyoruz ki başkaları da bu nimetlerden faydalansın.
Bizim kusak hep trance ci galiba hahaha . Bak aklima geldi simdi sene 2001 fln di taksimde she-va diye biryer vardi 4 katli sabaha kadar takilirdik trance ile, ne gunlerdi :) Paul oakenfold efsanemdir gecen sene DC de canli dinledim muthisti insallah gelecek ay Miami Ultra Music festival de yine dinleyecegim ;p
PS
Adam konu acmis hadi reklam yapmayi gectim kendi reklamini yapiyorsun diyen bile cikmis . Alti ustu kanat takmis neyin reklami yahu bazen bokunu cikariyorsunuz cekilmez oluyorsunuz.
açtım dinliyorum şimdi youtube mixinden başladım bakalım
ama ben daha heavy metalciyim yeni kuşak (korn-limp bizkit) bir türlü kalıcı olmadı bende
tool'u yeni keşfettim gibi gerçi maynardı perfect circle dan dinliyordum ama tool daha eskiymiş ve acayip bir havası var
system of a down
cradle of filth
sentello :D
50 cent
eminem
despina vandi
rammstein
deli gibi dinlerdim ki halen de aklıma geldikçe dinlerim. Konuya gelecek olursak herkes beğenmediğini yazıp eleştiriyorsa sevdiği memnun kaldığını da burada dile getirebilir diye düşünüyorum.
beyler türkü dinleyin bu söyledikleriniz baş ağrıtıyor.
machine head için ekşide bir yorum okumuştum "ne kadar üzüntülü olursanız olun üzüntünüzü bir şekilde öfkeye çevirebiliyor" yazmıştı
bu ibneler yüzünden kinci biri oldum çıktım :)
bir mevzu oldumu cidden üzülmek yerine hesap sormanın yolunu arıyorum hep