Alıntı:
cem Nickli Üyeden Alıntı
çok teşekkürler cem abi
Printable View
Alıntı:
cem Nickli Üyeden Alıntı
çok teşekkürler cem abi
ehliyet çewirmeden kastım eskiden burda ehliyet sahibi olanlar kıbrısa gitmeden burda ehliyetlerini çewirttiriyolardı yani kıbrıs ehliyetin oluyodu anlıycagın eger sistem aynıysa çok kolay olur snn için... gerçi zor olsa nolur her şekilde alınır yani...
T-MIVEC arkadaşımın dedigine katılıyorum arabayı aldın 4sene sora okl bitti dönücen tabi arabayıda satman lzm admlar fiatı öldürüyolar elin mecbur satıyosun :(
hıc bısı ıcın acele etme gıt bı gor ortamı ondan sonra alırsın parana gore hılzı yanan alıcı olma ayrıca kıbrısın sıgorta kasko ıslerı nasıl bı arastır derım yuksek fıyatlar soz konusu olabılır hıc ummadık yerde kasko sıgorta anıden cok masraf acabılıorda o yuzden
bencede bu acele nedir yani anlamadım bi git okula gir biraz oralarda yaşa nedir ne deildir ondan sonra karar verirsin
bencede herşeyni ayarla sonraq araba bak..helebi herşey otursun...
bu asrada arkadaşlar konuyla i alakası yok kusura bakmayın ama ben heryerde yana yana E30 M3 arıyorum ve burda satılık var hemde soldan direksiyonlu bu aracı türkiyeye sokabilirmiyiz soksak bile TR plkaya dönüştüre bilirmiyiz??
http://www.cyprusmotoring.com/Detail_Cars.aspx?id=1026
Alıntı:
^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı
dahada onemlısı sen once bı okuluna bak okulun ıı olsun gerısı gelır benım ole cok hayalle gıdıp daha 2 senden atılıp gelen bırcok arkadasım oldu atılanlar gene bısekıdle yurtdısına felan gıttıde kurtardı dıkkat et derım arab herzaman alınır acelecı olma yeterkı gıt bı 1 sene gecsın bırıktır paranı ıı bı araba al basın agrımasın kıbrıs ole cok uvuz deıl sanırım fıyatlarda ytl olarak da belırtılmıs neredeyse tr ıle aynı sadece cesıt cok
herkese teşekkür ederm verdiğiniz fikirler için ben sadece araştırma olsun hangi araçlar war fiyatları neler ona göre bütçe ayarlamasında bulunmak için bu konuyu açmıştım...aklımda yatan hep bi hondaydı ve oylede olucak galiba
yardımını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler....