Printable View
Alıntı: MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Bolu da yapalım buluşma bızde gelelım :) Güzel olur. Ben kuzene söyliyim araştırsın, arabalarla rahatca takılabileceğimiz bir yer. :)
yapılırsa bende gelirim :)
Alıntı: MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Bolu da yapalım buluşma bızde gelelım :) burnuma mangal kokuları geldi bi an...
Alıntı: akko Nickli Üyeden Alıntı Ahahaha günübirlik yorar insanı :) Haftasonu çadır kurulacak bi yer bulmaya çalışırız:)
Alıntı: Mutu Nickli Üyeden Alıntı Güzel olur. Ben kuzene söyliyim araştırsın, arabalarla rahatca takılabileceğimiz bir yer. :) Abant cok rahat bır suru yer var aracları cekecek alanlar var huzurlu yanı sadece bızler degıl es ler kız arkadaslar ıle guzel bır org yapılabılır :)
Bolu abant taraflarını iyi bilen bir arkadaş mekan ayarlaması yaparsa aslında güzel olur.
Alıntı: MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Abant cok rahat bır suru yer var aracları cekecek alanlar var huzurlu yanı sadece bızler degıl es ler kız arkadaslar ıle guzel bır org yapılabılır :) Mert başkana katılıyorum, bayanlar da gelebilir hem arkadaş olurlar güzel olur diye düşünüyorum aile ortamı oluşur..
Alıntı: -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mert başkana katılıyorum, bayanlar da gelebilir hem arkadaş olurlar güzel olur diye düşünüyorum aile ortamı oluşur.. Olabilir bizim de kafamız rahat olur :D Vagfest' e bile gelenler vardı dediğin gibi, mantıklı bence de.
Alıntı: akko Nickli Üyeden Alıntı Olabilir bizim de kafamız rahat olur :D Vagfest' e bile gelenler vardı dediğin gibi, mantıklı bence de. Aynen onlar bir köşe de otururlar işte bizim de kafamız rahat olur bizi de rahat bırakırlar :D