enesy Nickli Üyeden Alıntı
Valla kaçıncı sahibi olduğu kadar sahiplerinin kim olduğu da önemli.
Bugüne kadar aldığım araçların eski sahipleri 1 tanesi hariç hep zengin diyebileceğim adamlardı. 1 kere konsolostan araç aldım. ticaret 2 dakika sürdü.
Yetkili serviste arkadaşımı aradım bu plaka aracı alıcam ben diye , 5 sayfa bakım geçmişi var Enes , silecek suyu , silecek , yaz kış lastik değişimi dahil herşeyi biz yapmışız kaçırma dedi. fiyat teklifimi sundum yanımdaki görevliye , konsolos beyin dediği fiyatın ciddi altına. Aradı , benimle ilgilenen çalışanına beni sordu telefonda , içime sindi konsolos bey dedi bizimki . Kapattı hayırlı olsun dedi.
Zengin den araba almayı seviyorum , ses geldi yetkili servis , ışık yandı yetkili servis , lastik değişcek yetkili servis ya da pirelli vs.
Pazarlık yapması da kolay , gel seni uğraştırmayayım şu paraya ver alıyorum diyorsun genelde 3 aşağı 5 yukarı insan gibi bir teklif verirsen kırmıyor.
Beyfendi arayanı soranı , eksperi , bi ustam görsünü bitmez , X lira için yoğunluğunzun arasında uğraşmayın ben beğendim bu paraya almak istiyorum dedim hepsinde , orta yolu bulduk hep.
Tek sıkıntı kasıntı oluyorlar genelde , alttan alıp huyuna gidince mis gibi oluyor.
Orta halli adam oldumu arabaya zor bakıyor bakımı parçası belini büküyor ; yan sanayiye ucuza yöneliyor ister istemez.